Prolice gorke suze! Zao nam je, ali ovom zodijaku dolaze najtezi dani!

Prolice gorke suze! Zao nam je, ali ovom zodijaku dolaze najtezi dani!

2022-02-12 0 By Admin

 Na samom pocetku moramo da kazemo da ovaj zodijak nije los covek. On svakako da nije zasluzio da mu se dese bolni trenuci,ali hoce…

 

  LAV

Dragi lavovi, vas cekaju gorke suze. Zao nam je sto moramo to da vam kazemo ali je cinjenica da cete jako patiti u periodu koji je pred nama. Doci ce prosto do toga da cete videti pravo lice nekog do koga vam je stalo. Vi ste za tu osobu ucinili sve. Uvek ste bili uz nju i njene emocije prema vama su bile divne i velike. Kao sto su i sada.

Ali, nazalost, ta osoba prema vama nije bila fer, i to je ono sto je najgore od svega. Vi necete znati kako da se ponasate kada vidite njeno pravo lice.  A doci ce do toga da shvatite da vas je lagala. Da je ona na neki nacin cak i koristila vasu ljubav. Vi koji  ste sada u vezi cete sigurno patiti i ocajavati ali prosto ne postoji nacin da izbegnete te lose trenutke koji ce nastati u vasem zivotu. Mnogi lavovi koji su sada  u vezi ce doziveti bolan raskid.  Nazalost, vrlo je moguce da ce doci i do toga da  lavovi koji su sada  u braku budu u situaciji da pozele razvod. Odnosno, da ih nesto navede na to da   razmisljaju o prestanku zivota u bracnoj zajednici, ma koliko da im do te osobe bilo stalo. Sudbina vam sprema iznenadjenja koja nece biti nimalo  laka i nimalo lepa. Na vama je da nadjete u sebi snagu da sve podnesete i da iz svega izadjete kao pobednik.  Gorke suze ce jednog dana biti vasa proslost.

 

Nastavak na sledecoj stani…

Stranice: 1 2