Sutra je  pun Mesec u Lavu, i evo sta to donosi tvom znaku zodijaka…

Sutra je pun Mesec u Lavu, i evo sta to donosi tvom znaku zodijaka…

2022-02-14 0 By Admin

Pun mesec u znaku lava jednom znaku donosi neslucenu radost.

 

 OVAN

Kada je pun mesec u  znaku lava u pitanju moramo da kazemo da nece biti znacajnih promena u vasem zivotu. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme da se zapitate sta je ono sto zelite i da pocnete da se  borite za to.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da je  bitno da ne krijete svoje emocije.

Ako vam je stalo do  nekoga onda bi ste  trebali toj osobi  i da kazete sve sto vam je na dusi. Nekada moramo biti  hrabri i rizikovati jer je to  nekada put do srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da znate da ste voljeni i ovo ce biti dan kada ce vam to neko i dokazati. Kakva  vas carolija ocekuje  uz samo malo srece i truda vi niste ni svesni.

Samo je bitno da ne odustajete od onog sto vase srce zeli.

 

 RAK

Prija vam sto je jedan rak uz vas. Konacno kraj njega imate svu ljubav koju ste  zeleli i o kojoj ste dugo mastali. Noc  kada je pun mesec  u znaku lava vama nece doneti nista posebno ali cete biti  zahvalni na sreci koju ste ostvarili.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da ste neko ko ne odustaje od onog sto zeli.

Pun mesec je u vasem znaku   sto svakako znaci da imate sansu da dobijete sve ono o cemu sada samo mastate. Bitno je da  kazemo da je vreme da zaboravite na svoj ponos jer vam nece doneti nista dobro.

 

 DEVICA

Ovo je period kada su zvezde na vasoj  strani. Voljeni ste i imate nekog na koga mozete da se oslonite. Nemojte da dozvolite sebi da vam neko skine osmeh sa lica.

Uzivajte u onom sto imate i  cuvajte srecu koja vam je data i pruzena.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2