Velicanstven kraj sedmice – ova nedelja nekome donosi ljubav na prvi pogled!

Velicanstven kraj sedmice – ova nedelja nekome donosi ljubav na prvi pogled!

2022-02-19 0 By Admin

 VAGA

Ova  nedelja ce za vas biti  velicanstvena i  neverovatna. To je ono sto moramo da kazemo.  Znak ste koji ce imati najvise srece kada je ovaj dan u pitanju. Ako ste slobodni znajte da nema nimalo sumnje da ce uslediti ljubav na prvi pogled. Obostrana.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da postoji   neko ko bi zeleo da vas ima pored sebe. To je osoba  cija je emocija prema vama jaka i snazna. No, ona se ne usuduje da vam to i kaze iz prostog  razloga sto se plasi da bi mogli da joj slomite srce.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ovaj dan vama nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo pa bi bilo pametno da ne pravite velike planove.

Jako vam znaci sto je  jedan lav uz vas ali jos  uvek nije  doslo pravo vreme da se medju vama desi nesto vise od prijateljstva.

 JARAC

Konacno, i za vas dolaze lepsi dani. Danas ce vam ljubav biti na prvom mestu jer postoji neko ko vam svoje emocije dokazuje  na svakom koraku.

Nema nimalo sumnje da cete danas  imati priliku da se na poseban nacin uverite u   neciju ljubav i emocije.

 

VODOLIJA

Vasa voljena osoba je imala tesku proslost. Ona je jako patila zbog ljubavi ali ono sto moramo da kazemo jeste da se cini da vi to ne razumete.

Bolje je da krene svako svojim putem,ako vi vec ne mozete da se nosite sa tim strahom koji ona ima.Da joj neko opet ne slomi srce.

 

 RIBE

Kada je ljubav u pitanju moramo da kazemo da ste vi znak kojem ce ova nedelja doneti  nesto lepo.

Cini se da ste sada ludo zaljubljeni i saznacete da je to obostrano.

Vazno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto  zelite,sada je vreme za srecu.

Stranice: 1 2