Zadnji dan meseca februara: Najjaca ljubav na svetu danas dobija srecan kraj!

Zadnji dan meseca februara: Najjaca ljubav na svetu danas dobija srecan kraj!

2022-02-27 0 By Admin

VAGA

Sve je u redu. Vi ste voljeni i volite. Imate nekog na koga mozete da se oslonite i to vam daje snagu i podrsku za sve sto naumite.

Ovog ponedeljka cete morati da donesete neke vazne odluke  za koje mozda sada i niste spremni.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vazno, ovaj dan ce obeleziti vasa velika ljubomora. To ce vas iznenaditi jer se nikada do sada niste susreli sa tom emocijom.  Nema razloga za sumnju jer je voljenoj osobi iskreno stalo. Mislite o tome.

 

 STRELAC

Ovo ce biti dan za ljubav. Ovo ce biti dan za promene. I u skladu sa tim  treba i da se fokusirate na ono sto zelite i osecate. Budite slobodni da nekome otvorite svoje srce i da toj osobi kazete sve sto vam je na dusi. U tom slucaju necete zazaliti.

 

 JARAC

Moramo biti iskreni prema vama. Zadnji dan ovog meseca vama nece ostvariti zelje.

Ali to ne znaci da treba da ocajavate i da budete tuzni. Ne. To samo znaci da morate naci nacina da iz svega izadjete jos jaci.   Osoba do koje vam je stalo prema vama nije iskrena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Sve je doslo na svoje.

Imate nekog ko bi za vas  sve uradio i to je ono sto moramo da kazemo. Ali,vrlo je vazno da   toj osobi vratite istom merom. Ona vas voli, i sve cini  za vas. Vratite joj istom merom.

 

 RIBE

Vama ovaj dan nece doneti nista posebno. Dakle,nema razloga ni za brigu ni za veliku radost. Znajte da je bolja monotonija  od losih dogadjaja i suza i u skladu sa tim treba da se i ponasate.

Posvetite se sebi.

Stranice: 1 2