Prvi dan marta ce biti dan za pamcenje jer ce  neko danas biti zaprosen!

Prvi dan marta ce biti dan za pamcenje jer ce neko danas biti zaprosen!

2022-02-28 0 By Admin

 Ljubav ovog utorka ce biti nesto sa cim ce jedan zodijak moci da se pohvali. Evo sta vas ceka  prvog marta…

 

 OVAN

Prvi dan marta,a vi ste  nekako bezvoljni  i umorni. Ovo nikako nije sjajan period kada ste vi u pitanju  ali ono sto moramo da kazemo jeste da itekako moze da se sve promeni. Samo nemojte da se ponasate kao da cekate da vam sve padne sa neba.

 

 BIK

Prvi dan marta ce kada ste vi u pitanju biti dan za ljubav. U to nema nimalo sumnje. Vazno je da kazemo da treba da se zapitate sta je ono sto zelite. No, ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da  bilo kome date laznu nadu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da je ovo dan tokom kojeg ce doci do ostvarenja vase zelje. Vi ste neko ko mnogo vredi i nema nimalo sumnje da je moguce da ce neke vase zelje da se ostvare. Zapitajte se sta je ono ste zelite jer u skladu sa tim treba i da se ponasate.

 

 RAK

Prvi dan marta ce biti savrsen ako ste vi sada u vezi. Jer, vrlo je moguce da ce vasa voljena osoba da vas zaprosi. To je ono sto je izvesno. Odluka o tome sta ce biti dalje je na vama ali nema nimalo sumnje da ste vi iskreno voljeni.

Da treba da se predate emocijama.

 

  LAV

Ovog utorka cete shvatiti sta je ono sto zelite.  Zvezde ce biti na vasoj strani i itekako je moguce da cete moci da kazete da  ste na korak od onoga da ono sto zelite i dobijete. Osoba ste koja je iskrena i istrajna u svojim namerama i svaka vam cast na tome.

 

 DEVICA

Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto zelite. Moguce  je da cete bas danas moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili i da ste dobili ono do cega vam je stalo.

Ako je osoba do koje vam je stalo zauzeta onda svakako da ovo gore napisano ne vazi. Ne dirajte ono sto je tudje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2