Utorak je tek poceo, i evo prilike sta vas ceka do ponoci – jedan znak ce dobiti vaznu vest!

Utorak je tek poceo, i evo prilike sta vas ceka do ponoci – jedan znak ce dobiti vaznu vest!

2022-02-28 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da tokom ovog dana nece doci do promena u vasem  zivotu. Sa tim u vezi bi bilo bolje da se fokusirate na ono sto vec  imate.

Kao da niste u stanju da se ponasate u skladu sa situacijom. Srecni ste,ali te srece kao da niste svesni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Bitno je da kazemo da postoji neko do koga vam je jako stalo. Ali, ono sto je jos vaznije da  kazemo jeste da  se cini da ta osoba ne ume da vam vrati istom merom.

Do kraja ovog dana vas nazalost ceka jedno neprijatno iznenadjenje ali cete nakon toga sebi dati oduska i poceti da razmisljate u drugom smeru.

 

 STRELAC

Treba da se zapitate sta je ono sto vam  tacno treba kada je ljubav  u pitanju. Cini se da prema voljenoj osobi bas i niste iskreni.

Ako vase emocije prema njoj nisu takve, onda znajte da je to u redu, ali da je fer da joj to i kazete. Nemojte nikome davati laznu nadu.

 

 JARAC

Do kraja dana je vrlo moguce da ce doci do promene koja moze da ostavi veliki trag  u vasem zivotu. Ako ste sada slobodni itekako je moguce da ce doci do ljubavi na prvi  pogled.

Ono sto moramo da kazemo  jeste da ne treba da se plasite da nekome date priliku da vas usreci. Ovaj dan moze da donese mnogo toga.

 

VODOLIJA

Jako je vazno da imate na umu da ne smete i ne treba da ocekujete cudo. Cuda se ne desavaju i nikome nista nece pasti sa neba.

Ako postoji neko do koga vam je stalo, onda toj osobi to i recite. Ne moze niko da zna sta osecate,a  vi uporno cekate da ta osoba ucini prvi korak.

 

RIBE

Do kraja dana nece biti velikih promena kada ste vi u pitanju. Ali svakako da bi ste trebali da se zapitate sta je ono sto zelite.

Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba toj osobi da to i kazete. Ne gubite vreme.

Stranice: 1 2