Dolazi nam noc mladog meseca, i evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Dolazi nam noc mladog meseca, i evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

2022-02-28 0 By Admin

   Mlad mesec u znaku riba  vecini zodijaka ostvaruje zelje.

 

 OVAN

Kada je noc mladog meseca  u pitanju,vi ste jedan od znakova koji  ne treba da se brine. Itekako je moguce da ce doci do ostvarenja vasih zelja i da cete moci da kazete da vam  je krenulo na bolje. Sada su zvezde uz vas   i zaista  nema razloga da budete tuzni i da brinete.

 

 BIK

Brinete se zbog  ljubavi. Na svim ostalim planovima  zivota ste relativno zadovoljni i uspesni,ali je problem kada su emocije u pitanju. Vi silno zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite ali jos nije doslo pravo  vreme za to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Razmislite sta je ono  sto zelite. Postoji neko do koga vam je stalo ali cini se da niste spremni da sa tom osobom imate nesto vise.

Kao da vas je strah da se upustite u nesto novo jer jednostavno imate osecaj da jos uvek nije  doslo pravo vreme za  romansu.

 

 RAK

Noc mladog meseca vama nece ostvariti zelje. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate vec da razmislite sta je ono sto mozete da uradite kako bi ste privukli srecu u svoj  zivot.

Za pocetak morate vise da se borite za ono do cega vam je stalo.

 

 LAV

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vama  treba neko koga mozete da volite i neko na koga mozete da se oslonite. Stalo vam je do nekog ko sada prosto nije spreman da vam na delu dokaze svoje emocije.   Ta osoba se negde cak i igra sa vama i to vam jako tesko pada.

 

 DEVICA

Prija vam sto je jednom raku stalo do vas. Ali, ono sto je izvesno, vi jos uvek niste sigurni u to da li treba toj osobi da date sansu.  Mnogo ste patili ranije i sada vas jako boli   i na neki nacin se cak i kajete sto ste nekome verovali.   Znajte da nisu svi isti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2