Ljubav   za ovaj petak: Jedan  zodijak ce  upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mogla da mu promeni  zivot!

Ljubav za ovaj petak: Jedan zodijak ce upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mogla da mu promeni zivot!

2022-03-10 0 By Admin

 Pred nama je jos jedan petak, i to je   dan kada ce doci  do jednog mozda i fatalnog susreta!

 

 OVAN

Ovog dana vi cete pozeleti mnogo vise nego sto  trenutno imate kada je odnos sa jednom devicom u pitanju. Vi je volite svim srcem i u to nema sumnje ali vam se negde cini   da ona prema vama ne oseca isto. To vam nimalo lako ne pada,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme za jedan ozbiljan razgovor.

 

 BIK

Mozemo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce doci do toga da se neko umesa u vasu ljubavnu vezu. I to je ono sto moramo da kazemo, jer je to ono sto mozete da sprecite.

Zato,ako vam je do nekoga stalo treba tu osobu da cenite i da cuvate to sto imate.

Kad se treca osoba umesa nikad nije lako.

 

 BLIZANCI

Ovog dana cete zeleti mnogo vise od onog sto imate. To je ono sto moramo da naglasimo. Stalo vam je do jedne vage ali moramo da naglasimo da  ona ne oseca isto sto i vi. Treba sebi da date vremena i da sa njom pocnete ispocetka.  Da resite sve one sitne problemiccice koje imate jer ce samo u tom slucaju doci do   zajednicke srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da znate da je vazno da slusate svoje srce. Ono vas nece prevariti, nece vas odvesti na pogresnu stazu.

To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o svojim zeljama i u skladu sa tim donesite odluku.    Ovog dana moze mnogo toga da se desi.

 

 LAV

Konacno cete moci da kazete da ste srecni.   Ovog dana ce doci do jedne velike promene u vasem zivotu,  neko ce vam otvoriti svoje srce. Vi ne mozete ni da zamislite sta je ono sto ta osoba oseca prema vama.  Ako joj date sansu vama srece nece nedostajati niti faliti.

 

 DEVICA

Vazno je da kazemo da cete ovog dana moci da mnogo toga promenite. Neke stvari ce doci na svoje i vi bi ste mogli napokon da kazete da ste srecni i da je sve doslo na svoje.

Ali, morate da imate  na umu da vas cekaju neke odluke i da je bitno da shvatite sta zeltie.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2