Ljubav   za ovaj petak: Jedan  zodijak ce  upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mogla da mu promeni  zivot!

Ljubav za ovaj petak: Jedan zodijak ce upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mogla da mu promeni zivot!

2022-03-10 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje.

Moguce je da cete ovog petka doziveti   cak i ljubav na prvi pogled. To je ono sto moramo da naglasimo. Razmislite o buducnosti.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ce doci do lepe promene u vasem zivotu  kada je ovaj dan u pitanju. Ali vi morate proslosti da okrenete ledja ako  zelite da budete srecni. Najlepsi trenuci u vasem zivotu ce tek da nastupe    kada odlucite da krenete   napred, umesto sto gledate unazad.

Ovaj period moze biti jako lep.

 

 STRELAC

Vazno je da ne odustajete od osobe do koje vam je stalo. Ako postoji neko koga volite sada je pravo vreme da toj osobi date priliku.

Vrlo je moguce da cete shvatiti da postoji neko  ko vas zeli kraj sebe,ali je problem sto vi volite jednu dok druga osoba voli vas…

 

JARAC

Ono sto je bitno, vi ovog dana necete ni sami znati sta je ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Znaci vam sto je jedan rak uz vas ali nazalost to nije dovoljno,  jer   vi njemu na neki nacin dajete laznu nadu. Kako bi vama bilo da ste na njegovom mestu?

Nemojte sedeti na dve stolice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Konacno ce doci do promene u vasem  zivotu. Mozemo cak da kazemo da cete vi biti iskreno srecni ako dozvolite sebi da vam se jedan rak priblizi.

Ono sto prema vama oseca je iskreno, i vazno je da ne odustajete od svojih namera i planova. Cuda mogu da se dese.

 

 RIBE

Slobodni ste i ta sloboda vam prija,ali ovog dana moze da vam tesko padne sto  su svi oko vas srecni i svi imaju nekoga. No, nije sve onako kako se cini.

Moguce je da ste srecniji vi  koji ste sami od onih koji nekoga kraj sebe imaju.

Stranice: 1 2