Ova subota, 12. mart, bice dan kada ce treca osoba da se umesa u jednu vezu i unisti veliku ljubav!

Ova subota, 12. mart, bice dan kada ce treca osoba da se umesa u jednu vezu i unisti veliku ljubav!

2022-03-11 0 By Admin

Ljubav je sila, koju nije lako razumeti, ali je  i osecanje koje pruza najvecu radost!

 

OVAN

Ljubav je ono sto vama sada nedostaje. Vise od svega zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da  je za vas sada bolje da budete sami.  Prosto se jos uvek nisu sklopile kockice, i jos uvek  prava osoba nije dosla, sacekajte… 

 

 BIK

Tesko vam pada samoca, tesko vam pada sto nemate svoju ljubav, nekoga da   vas prati… Ali, znajte da ce ovo biti dan tokom koejg cete shvatiti da vi vec jeste voljeni.

Da vec postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti podrska u svemu. To je ono sto moramo da naglasimo.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce ovo biti dan tokom kojeg su za vas cuda moguca.  Ova subota vama donosi jedan vrlo lep susret  i moguce je da cete moci da kazete da ste pronasli nekog ko bi mogao da bude vasa mirna luka.

Razmislite o svojim zeljama. Neka cuda su itekako moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ono sto moramo da naglasimo jeste da  cete ovog dana poceti ispocetka kada je odnos sa jednom devicom u pitanju.

Ona vas iskreno voli, i iskreno joj je stalo do vas. Samim tim bi ste trebali da se posvetite sebi i uzivate u sreci koja vas ceka.

 

 LAV

Ako ste u vezi ili u braku,ovo je dan kada cete morati da budete jako oprezni. Vise je nego moguce da ce doci do razocarenja   jer ce u vasu ljubavnu vezu da se umesa treca osoba. To je neko iz proslosti vaseg partnera prema kome on i dalje nije ravnodusan. Zao nam je,ali sansa da se vasa ljubav tuzno zavrsi je velika.

 

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare. To je ono sto moramo da naglasimo. Zato je bitno da se fokusirate na svoje  zelje i da nikome ne dozvolite da vam skine osmeh sa lica.

Ako postoji neko koga volite onda za tu ljubav treba sve da ucinite.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2