Ljubav za nedelju, 13. mart: Jednom znaku od najvece srece do iznenadnog raskida…

Ljubav za nedelju, 13. mart: Jednom znaku od najvece srece do iznenadnog raskida…

2022-03-12 0 By Admin

  Ljubavni horoskop za nedelju.  Istina o tome sta vas ceka u danu pred nama.

 

  OVAN

Vama ova nedelja nece doneti nista posebno ali ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste ipak trebali da razmislite o tome da jednom    raku date sansu.

On je iskren prema vama, i u to nema nimalo sumnje. No, nemojte odustajati od onog sto zelite,  ukoliko vam kazu da bi to bilo pametno.

 

 BIK

Prija vam sto znate da jednom raku    znacite mnogo ali ipak niste spremni da se fokusirate na ono sto on zeli.

Vama je stalo i u to nema nimalo sumnje, ali  nije vam sada do veze. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali bol ce tek da nastane…

 

  BLIZANCI

Mozemo da kazemo da vam sledi dan tokom kojeg cete shvatiti da vas neko voli. Postoji neko ko bi za vas sve uradio ali ono sto moramo da naglasimo jeste da je bitno da se fokusirate na  glas razuma. Vase srce tu osobu ne oseca kao svoju ali moramo da kazemo da je cinjenica da cete tek dobiti  sansu za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ova nedelja ce biti sansa za ljubav kada ste vi u  pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Imajte na umu da je jednoj devici stalo do vas i da je spremna na sve ne bi li vas kraj sebe imala.

Ako joj date priliku medju vama bi mogle da se dese neke lepe situacije koje vi u ovom  trenutku iskreno prizeljkujete.

 

 LAV

Konacno cete shvatiti da je nekome stalo do vas. To je ono sto  moramo da kazemo i vrlo je  vazno da ne odustajete od srece koja je pred vama.

No, moramo da dodamo da je bitno da znate da je pred vama tek period srece i radosti ukoliko toj osobi date sansu i priliku.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema    sumnje da cete biti  voljeni. Slede vam dani tokom kojih ce  uslediti ljubavne radosti koje vi u ovom  trenutku ni u kom slucaju ne  ocekujete.

Mnogo ste patili ali najlepsi trenuci  ce tek da uslede.

  Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2