Tokom sledece sedmice, ovaj znak ce imati najmanje srece i najvise ce patiti!

Tokom sledece sedmice, ovaj znak ce imati najmanje srece i najvise ce patiti!

2022-03-12 0 By Admin

    Horoskop losih vesti. Zao nam je sto moramo da donesemo   vesti koje ce jednom zodijaku  stvoriti  suze  i  razocarenje…

 

Dragi lavovi, zao nam je sto moramo ovog puta da vam donesemo lose  vesti. No,  nazalost, u sedmici koja je pred nama,   vi ste znak koji ce doziveti niz teskih i bolnih  trenutaka. To je ono sto moramo da kazemo.

Zvezde nisu u povoljnom polozaju kada ste vi  u pitanju. To je ono sto ne mozete da promenite. Nemojte sebe kriviti za bilo sta sto ce da usledi u periodu koji je pred nama,  jer vi na te stvari ne mozete nikako da uticete.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, u nastavku teksta cete saznati zasto se smatra da ste  bas vi znak koji ce patiti   u narednih sedam dana. Evo sta ce vama nazalost da krene po zlu…

Dragi lavovi, vi ste znak koji ce tokom sledece sedmice jako da se razocara   u osobu do koje mu je stalo. Vi ste neko ko je uvek  otvoren  i ko  je svestan toga da zivot nije lak. No, moramo da  kazemo da je sada jedino resenje da prihvatite da je sve to sto ce vam se desiti samo igra sudbine.

Nemojte da krivite sebe cak ni u slucaju da dodje do toga da  dozivite emotivnu prevaru. To se nece desiti zato sto ste   vi krivi, ili sto niste znali da usrecite osobu do koje  vam je stalo. Naprotiv.  To ce se jednostavno desiti samo  iz razloga sto ste pored sebe imali nekog  ko   nije umeo da ceni srecu koju vasa ljubav nosi sa sobom.      Naravno da vam nece biti lako. Ali morate sve to da posmatrate kao jos jedan izazov sudbine.    Nakon pogresne osobe, svakako da ce doci do toga da u vas zivot udje ona prava koja ce vam dati novi smisao i  uliti snagu  i vratiti  veru u ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2