Horoskop  za ponedeljak, 14. mart:  Pocetak sedmice jednom zodijaku donosi i ljubav i pare!

Horoskop za ponedeljak, 14. mart: Pocetak sedmice jednom zodijaku donosi i ljubav i pare!

2022-03-13 0 By Admin

Dragi nasi,saznajte sta vam donosi   prvi dan u novoj sedmici!

 

 OVAN

Kada je u pitanju ovaj ponedeljak, moze se reci da ce doci do ostvarenja vase velike zelje. To je ono sto je izvesno. Ako postoji neko prema kome imate emocije onda je sada pravo vreme da toj osobi otvorite svoje srce. U tom slucaju necete zazaliti.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da ste srecni. Vama   ovaj ponedeljak donosi priliku da se uverite  u to  da  postoji neko ko bi za vas sve uradio i ucinio.

Konacno cete prestati da  sumnjate u tu osobu i  prepustite se emocijama koje  su vam sada na prvom mestu. Srece vam nece faliti.

 

 BLIZANCI

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne odustajete od svojih snova. Da ne odustajete od onog sto zelite.

Ovaj ponedeljak moze da  donese ostvarenje jedne vase zelje.  Cuda ipak mogu da se dese.

 

 RAK

Tokom ovog ponedeljka, vi cete shvatiti da postoji jedna vaga koja je na sve spremna zbog vas. Ona ce vam dokazati svoju ljubav i to je ono sto moramo da kazemo. Itekako bi ste trebali da joj date priliku i pocnete ispocetka  kada je emocija u pitanju. Patili ste,ali to moze sve postati proslost.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ne smete odustajati od onog sto zelite.

Ako postoji neko do koga vam je stalo,sada je pravo vreme da   budete  hrabri i toj osobi priznate sve sto vam je na srcu.

Ovaj ponedeljak moze da oznaci pocetak jedne nove ljubavne romanse.

 

DEVICA

Jedna vaga je spremna na sve ne bi li vas imala pored sebe.  Iskreno vas voli i  cini se da su njeni planovi kada je vas emotivni odnos u pitanju jako veliki. Sada je sve na vama,ali ono sto moramo reci jeste da ni u kom slucaju ne treba da joj dajete laznu nadu niti da pristajete na ono sto ne zelite.

 

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2