Krece vladavina ovna: Saznajte sta vama donosi period od 21.marta do 20.aprila!

Krece vladavina ovna: Saznajte sta vama donosi period od 21.marta do 20.aprila!

2022-03-13 0 By Admin

 Krece vladavina znaka za koji mnogi kazu da ima najlepsu dusu, ali i da je jako snazan i ponosan…

 

OVAN

Krece  vreme vasih  rodjendana. To je svakako period kada vam se desavaju lepe  stvari i kada  su oko vas oni koje volite.

Ovo ce biti period kada ce vam sudbina darovati niz nekih lepih situacija tako da nema razloga za brigu.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da cete uzivati kada je naredni period u pitanju. Ali ocekuje vas jedan  razgovor koji nece nimalo biti lak.

Moracete da se zapitate sta je ono sto zelite, i sta je ono do cega vam je stalo, ako ta odluka koju donesete bude ispravna onda ce biti i vasa sreca.

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da vam je stalo do jedne vage i do toga da je vratite u svoj zivot. U narednih mesec dana ce tek da nastupe promene u vasem zivotu ali su male sanse da ce doci do toga  da se  ta vasa zelja ostvari.

Na kraju krajeva, bitno  je da kazemo da ta odluka i nije pametna, ni dobra po vas.

 

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su pred vama dani srece i ljubavi. Vladavina ovna ce biti prilika da  ispravite neke svoje greske i da pocnete ispocetka.

Mozemo da kazemo da je bitno da ne odustajete od onog do cega vam je stalo, ali da je  takodje vazno i da shvatite gde gresite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Emocije su vam na prvom mestu. Znaci vam sto je jedan rak uz vas i ovo bi mogao biti period tokom kojeg cete shvatiti da je on idealna osoba kojoj svoje   srce treba da date.

On ce vam dokazati sta je to prava ljubav i  dovesce  vas do toga da   date sebi sansu za nove emocije i neke nove lepe zivotne situacije.

 

DEVICA

Bitno je da ne odustajete od onog sto zelite.

Konacno, najlepsi trenuci tek mogu da dodju u vas zivot, i vi tek mozete da shvatite  da je vredelo biti dobar covek,sto vi svakako jeste.

Naravno,  nekada   moramo da prodjemo kroz bolne trenutke da  bi smo  dosli do raja i srece, i vi ste  primer za to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2