Mesecev horoskop – od 18. marta do 1. aprila: Vreme  je za ludacke ljubavi!

Mesecev horoskop – od 18. marta do 1. aprila: Vreme je za ludacke ljubavi!

2023-03-20 0 By Admin

Mlad mesec nastupa 21. marta, i sve do kraja godine slede promene na koje  mnogi od nas nisu spremni!

 

 OVAN

Mesecev horoskop za vas ima poruku: Kada nastupi mlad mesec, vrlo je moguce da vi ni sami necete znati sta vas je snaslo. Zelecete da promenite mnogo toga,ali ono sto moramo da kazemo jeste da  ipak morate biti realni.

U naredne dve sedmice treba vise da mislite na druge, a  ne da budete sebicni.

Onoliko koliko date, toliko mozete i da dobijete, imajte to na umu.

 

  BIK

Sto se tice perioda koji je pred nama, moramo da kazemo da bi valjalo da smanjite svoja ocekivanja. Poceli ste da preterujete jer zelite mnogo toga i mnogo toga nije realno.

Kao da ocekujete da se vase zelje ostvare, da vam neke stvari  padnu sa neba, a da pri tome vi ne uradite bas nista. Tako zivot ne funkcionise, morate biti pribrani i ponasajte se u skladu sa situacijom.

 

BLIZANCI

Bitno je da kazemo  da ce vreme kada nastupi mlad mesec doneti niz lepih stvari u vas zivot. To se pre svega odnosi na ljubav. Ako vam je do nekoga stalo onda je sada pravo   vreme da toj osobi otvorite svoje srce.

Mozda mislite da vas ona  ne voli onako kako bi ste zeleli ali ce tek da uslede neka iznenadjenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Konacno dolaze dani tokom kojih ce vam biti jasno  sta je ono sto  treba da uradite. Zivot ce vas staviti u neke situacije tokom kojih cete morati da donesete neke odluke, zeleli vi to ili ne.

Istina je da vam nece biti lako ali nema sumnje da cete moci da kazete da ste napokon iskreno srecni. Vazite za osobu koja je uvek tu za one koje voli.

 

LAV

Mesecev horoskop je nesto sto ce vama “ici na ruku” jer vam sledi period tokom kojeg ce doci do ostvarenja vasih velikih zelja. To je bitno da kazemo.

Ako postoji neko koga sada zelite kraj sebe onda znajte da je  pravo vreme da toj osobi date priliku da vam dokaze  da li je vredna vasih emocija. Ono sto vi ne znate jeste da ni ona  prema vama nije ravnodusna.

 

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da je jednom raku stalo do vas, ali ono sto moramo da kazemo jeste da vreme oko punog meseca vama nece biti bas idealno.

Moguce je da ce doci do velikog razocarenja u vasem  zivotu. Necete ni sami znati kako da se ponasate ali ono sto moramo da kazemo jeste da treba da budete jaki i izdrzite igru sudbine.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2