Horoskop za sredu,cetvrtak i petak upozorava na oprez: Jedan ce znak biti prevaren!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak upozorava na oprez: Jedan ce znak biti prevaren!

2023-03-21 0 By Admin

Oprez je ono na sto morate da obratite paznju.  Upozorenje horoskopa za naredna tri dana vazi za sve znakove.Jedan ce biti prevaren!

OVAN

Oprez! Potrudite se da nigde ne zurite i da pogledate oko sebe. Mozda vam se nista i ne sprema lose, ali morate biti oprezni.Oko vas je mnogo onih koji ce morati da prihvate istinu.Za sada vam je  dosta solidno sve, i ne biste morali da brinete.

 

BIK

Dok se drugi provode, vi se mucite i stojite u mestu.Ponasate se nevoljno kao da trenutno nemate zelja. Pokazite malo interesovanja za sve oko sebe.Oprez vam nece biti na odmet, jer slede nek i lepi sati. Srescete nekoga  zbog koga ce vam zaigrati srce.

 

BLIZANCI

Ne opravdava vas vas rad, niti to sto ste jako umorni. To nije  razog  da se ne pokazete  u drustvu, vec lencarite u samoci. Samo ako se budete  vise kretali u drustvu, imate sanse da se izdignete iz svoje kolotecine. Trgnite se malo i okrenite se oko sebe!

 

RAK

Vreme je da budete odlucni i da pokazete  zrelost i da ste na visini zadatka.Moracete da se prikazete u najboljem svetlu.Od vas se ceka sta cete uciniti i sta je ono sto vas  moze izvuci iz dosadasnjih nedoumica. Vreme je za nove korake.

 

LAV

Sledi vam oprez jer osecate da se nesto sprema.Bicete pod utiskom da se nesto oko vas kuva i da morate biti oprezni.Jedino sto vas muci jeste to sto niste sigurni sta je to. Ako budete malo oprezniji, tek cete uvideti da je dobro sto ste bili pazljivi.

 

DEVICA

Suvise ste ljuti na sve oko  sebe, jer vam se cini da su vas svi zaboravili. Vreme je da vasa sreca krene uzvodno i da ljutnju bacite pod noge. Verujte da sebi stetite vise nego sto doprinosite. Niko vas nije zaboravio, samo svi su u problemima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2