Mesecev horoskop – od 18. marta do 1. aprila: Vreme  je za ludacke ljubavi!

Mesecev horoskop – od 18. marta do 1. aprila: Vreme je za ludacke ljubavi!

2023-03-20 0 By Admin

VAGA

Mesecev horoskop vama savetuje da je pravo vreme da se fokusirate na sebe. Ukratko receno, da se ponasate onako kako zelite i onako kako vama prija.

To ne znaci da ste vi los covek. Ne. To je samo dokaz da ste osoba koja ume i zna da se ponasa u skladu sa situacijom ali koja je svesna da i ona sama ima prava na srecu.

 

SKORPIJA

Bitno je da kazemo da je nekome iz vase proslosti jako stalo do vas.  Moguce je da je rec o jednoj vagi. Konacna odluka o tome hocete li joj dati sansu je samo na vama ali nikako ne bi ste trebali da se   dvoumite mnogo oko toga.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vi jeste da ste iskreno voljeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je jednom raku stalo do vas.

To je ono sto je vrlo vazno da kazemo, i svakako da bi ste trebali  da razmislite o tome da sa njim imate nesto vise od prijateljstva.

On je jako iskren  i posten i nema bas nimalo sumnje da vas iskreno i ludo voli.

 

JARAC

Prija vam sto je jednom raku stalo do vas. On je neko ko ce vam dati dusu i ko ce sve da ucini ne bi li vas  pored sebe imao. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da  je bio jako povredjen i da njegova proslost nimalo nije bila ni laka, ni lepa.

Ponasajte se u skladu sa tim, i razmislite dobro sta radite.

 

VODOLIJA

Konacno cete shvatiti da vas neko voli. Da postoji neko ko ce vam svoju dusu dati  na tacni. Nemojte zaboraviti da je jednom  lavu stalo do toga da vas vrati u svoj  zivot, ali da vas je on vec imao i nije znao da ceni sve sto ste za njega radili.

Svakako da nije pravo vreme da mu prastate.

 

RIBE

Mesecev horoskop vama savetuje da je doslo vreme da se oslonite na sebe. Nazalost cete u periodu koji je pred nama videti pravo  lice mnogih do kojih vam je stalo.

Razocaracete se i to je izvesno ali  znajte da za sve postoji pocetak i kraj, i da posle svake kise dodje Sunce. Cekaju vas teski trenuci ali sve bude i prodje.

Stranice: 1 2