Asto prognoza za narednih sedam dana: Luda energija, igre sudbine i nekome nova sansa za ljubav!

Asto prognoza za narednih sedam dana: Luda energija, igre sudbine i nekome nova sansa za ljubav!

2022-03-18 0 By Admin

    U narednih sedam dana je sve moguce, a evo prilike da saznate kome se  zivot menja iz korena…

 

 OVAN

Astro prognoza za narednih sedam dana kada ste vi u pitanju nosi poruku da svakako da treba da se oslonite na sebe. Da razmislite o tome sta zelite i sta je zapravo ono sto zelite. Cini se da je jedna vaga spremna da se bori za vas ali imajte na umu da njena proslost nije bila laka. I ako vam je stalo samo do zabave onda se udaljite od nje. Dovoljno je patila.

 

 BIK

Astro prognoza za naredne dane vama nosi mnogo toga i niz lepih vesti. Doci ce do ostvarenja vase velike zelje i cini se da cete vi tek moci da  kazete da ste voljeni.

Ako postoji neko koga zelite kraj sebe, znajte da ta osoba sasvim sigurno nije ravnodusna iako to za sada dobro krije. Uzivajte u onom sto imate. 

 

 BLIZANCI

Nema razloga za brigu jer vas u danima koji su pred nama cekaju zaista lepe stvari. Nekada je vazno slusati srce,a nekada se prepustiti i  uzivati.

Istina je da vasa proslost nije bila laka ali morate da imate na umu da je sada  bitno da ne gledate unazad, tamo se nista nije promenilo. Vreme je da cak malo i rizikujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ljubav je ono sto vam nedostaje, ljubav je ono  do cega vam je stalo najvise na svetu. U narednih sedam dana ce vam sudbina dati novu sansu za ljubav.

Odluka o tome hocete li sa tom osobom imati vise od prijateljstva je samo na vama ali moramo da kazemo da je svakako izvesno da se tu krije vasa sreca.

 

 LAV

Sve je doslo na svoje i vi cete napokon shvatiti da vas je sreca pogledala.Ali to sto su se neke  kockice sklopile ni u kom slucaju ne znaci da mozete kako   zelite i da ne treba da cuvate ono sto imate.

Zivot je samo jedan, i  imajte na umu  da je  bitno da se fokusirate na ono sto imate i da naucite da to negujete i cuvate.  Mozete se kajati u suprotnom,a tada vam kajanje nece vredeti.

 

  DEVICA

Period koji je pred vama  treba da iskoristite kako bi ste pre svega shvatili sta je ono sto zelite. Sta je ono do cega vam je stalo, i ko je osoba za koju  treba da se borite.   Imajte na umu da je vazno da ne odustajete od onog sto zelite,  i da   prosto ne treba da marite za ponos vec za  glas svog srca.  Tudja misljenja su nebitna jer imate prava da uzivate u svojoj sreci sve dok ste posteni i nikoga ne ugrozavate.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2