Pun mesec  je bio juce,ali  posledice ostaju do kraja marta:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

Pun mesec je bio juce,ali posledice ostaju do kraja marta:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

2022-03-18 0 By Admin

 Pun mesec  u znaku Device je nesto ciji  ce se uticaj osecati cak do kraja marta.   Ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova, spremite se, jer  je moguce i nemoguce!

 

 LAV

Iako   pun mesec nije bio u vasem znaku, vi cete do kraja marta doziveti niz promena. To se pre svega odnosi na emocije.  Pitanje  je sta je ono sto zelite, a sta je ono sto mozete da dobijete. Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vrlo moguce da ce doci do sukoba izmedju srca i razuma. To je ono sto   treba da naglasimo.

Zapitajte se sta je ono sto zelite,  i  pocnite da razmisljate o buducnosti. Vi ste znak koji zivi u  trenutku i to je sad za sad dobro,ali nikada ne pravite   planove za dalje, i nikada ne pravite postolje za   sigurniju i lepsu buducnost. Ono sto je vrlo vazno da kazemo  jeste da vam sudbina daje sansu da u svoj  zivot vratite nekoga  iz proslosti. Odluka je samo na vama, ali morate imati na umu da je nekada bitno da ne dizete ruke od onog sto zelite. Ukratko receno, nekada   je vazno da ucinite kako kaze srce.

No, nije dovoljno da vam sudbina da sansu vec i da vi naucite da cenite to sto imate. Ljubav je divna ali ne moze da uspe ako  ona nije i kompromis. Vi znate   gde ste pogresili, ali ono sto moramo da naglasimo jeste da sada morate da radite na tome da te greske ispravite jer samo u tom slucaju moze da vam uspe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo za kraj da kazemo da nije bas pametno da pravite velike planove kada je o poslu rec. Sudbina za vas sprema neka iznenadjenja i nece vam bas biti lako da se uhvatite u kostac sa svim sto vas ceka.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2