Mlad mesec u Ovnu : Evo sta vama  donosi ova pojava, prvog dana aprila!

Mlad mesec u Ovnu : Evo sta vama donosi ova pojava, prvog dana aprila!

2022-03-28 0 By Admin

Mlad mesec u ovnu ce biti  noc koja moze da promeni neke bitne stvari, ali i da nekim znacima donese novu priliku…

 

 OVAN

Mlad mesec u znaku ovna ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite.Dakle odluka je samo na vama ali ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne ocekujete previse.

Iskreno receno,cini se da su vase zelje sada  mnogo velike pa cak i nerealne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce mlad mesec u znaku ovna biti prilika da pocnete ispocetka. Dakle,ovo bi mogla biti noc kada  cete skupiti snagu da nekim ljudima kazete zbogom i da   napravite radikalne promene u vasem zivotu…

 

 BLIZANCI

 Moramo da kazemo da je vazno da shvatite sta je ono sto zelite. Dakle, od toga mnogo toga   zavisi jer vi sada imate niz dilema. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba toj osobi da kazete sve sto vam je na dusi i srcu. Zivot je samo jedan,ali vi se ponasate kao da ce trajati zauvek i nikako niste posveceni sebi.

 

 RAK

Mlad mesec u znaku ovna vama nece doneti nista posebno. Mozete biti mirni jer ce period koji je pred nama biti prilika da se posvetite sebi. Vise je nego sigurno da cete imati dovoljno vremena za sebe i da cete moci da kazete da ste konacno pronasli svoju mirnu luku. Cini se da niste svesni koliko ste voljeni.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da je nekome stalo do vas. Da postoji  neko ko je spreman da za vas sve ucini. To je ono sto moramo reci.

Samo je vazno da ne odustajete od onog sto zelite.

Dozvolite sebi da  slusate svoje srce.

 

 DEVICA

Ono sto je vazno, vi ste neko ko ce shvatiti koliko vredi i moramo da kazemo da ce noc mladog meseca biti   na neki nacin presudna  kada ste vi u pitanju.

Konacno cete skupiti snagu da krenete dalje i prestati da gubite svoje vreme na ljude koji ne znaju da vas cene.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2