Mlad mesec u Ovnu : Evo sta vama  donosi ova pojava, prvog dana aprila!

Mlad mesec u Ovnu : Evo sta vama donosi ova pojava, prvog dana aprila!

2022-03-28 0 By Admin

 VAGA

Noc mladog meseca ce biti prilika da se uverite u to da ste jako voljeni. To je ono sto moramo da kazemo.   Svakako da imate sansu  da pocnete ispocetka kada  je  emotivni odnos sa jednim rakom u pitanju.

Ako ga dovoljno jako volite onda mu dozvolite da vam na delu dokaze  svoju ljubav jer nema sumnje da je spreman na sve zbog vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Vazno je da shvatite da je jednom lavu stalo do vas. Da je spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao… Ali ono sto moramo da dodamo jeste da vi kraj njega necete naci onu srecu koju zelite  i zasluzujete. On nije neko ko moze da se menja, ma koliko da vas voleo.

 

 STRELAC

Bitno je da znate da je zivot samo jedan i da ne mozete da ocekujete da ce nesto da vam padne sa neba.  Ukratko receno, prestanite vec jednom da  se ponasate tako neodgovorno i pocnite da se borite za ono do cega vam je stalo.

Ako vam je neko vazan,sada je pravo vreme da mu to i pokazete.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da vama tek dolaze dani za ljubav.

Moze se cak reci da cete biti iskreno srecni u danima pred nama. Kada je u pitanju noc mladog meseca ovo moze biti dan kada ce se neke vase zelje ostvariti. Nema sumnje da ste to i zasluzili.

Dugo  su vam svi bili preci,sada dozvolite sebi da zivite onako kako zelite…

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da je nekome stalo do vas.  Jedan lav je spreman  da vam dokaze i pokaze svoju ljubav  i sada samo treba da se posvetite toj emociji. Istina je da ste mnogo patili ali znajte da sve bude i prodje.  

 

 RIBE

Noc mladog meseca ce biti pocetak  necega novog u vasem zivotu. To je ono sto moramo da kazemo.

Nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo sada je pravo vreme da mu to i kazete…

Stranice: 1 2