Ljubav za sredu:  Ovog 30. marta samo jedan znak ce imati ludu srecu na polju emocija!

Ljubav za sredu: Ovog 30. marta samo jedan znak ce imati ludu srecu na polju emocija!

2022-03-29 0 By Admin

 Mali ljubavni horoskop za sredu. Ovog 30.marta jedan znak ce saznati i doziveti nesto lepo…

 

 OVAN

Ljubavni horoskop za vas kada je ovan dan u pitanju, nazalost, nije povoljan. Moguce je da ce doci do razocarenja na polju emocija.

Ali, to ni u kom slucaju ne znaci da  treba da odustajete od ljubavi. Naprotiv. Samo da shvatite da osoba za koju se borite prosto nije ona prava. Da krenete dalje.

 

 BIK

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dan kada cete zarko zeleti da imate nekog kraj sebe. Ako ste sada sami i slobodni, mozemo da kazemo da ce vam ovaj dan jako testo pasti.

No, polako, imajte  na umu da sve na svetu bude i prode.  Bolje je da budete sami, nego kraj nekog ko vas ne cini srecnima…

 

 BLIZANCI

Dolaze dani vase radosti i srece. To je ono sto moramo da kazemo. Ako ste slobodni, vi ste danas   srecnik koji ce doziveti pravu ljubav.

Bice to jedan fatalan susret koji ce u vasoj dusi probuditi   najlepse emocije i dati vam snagu da  krenete dalje i borite se za ono do cega vam je stalo. Slusajte glas svog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Ako i dalje volite osobu  iz proslosti, ovaj ljubavni horoskop  za vas nosi poruku da je vrlo vazno da nastavite tamo gde ste stali. Nemojte kriti sta je ono sto osecate, i nemojte ni u kom slucaju mariti za ponos.

Znajte da su vase emocije obostrane i da necete zazaliti ako nastavite tamo gde ste stali.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Neko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

Uz samo malo srece ce sve doci na svoje, i moguce je da ce ovaj dan  na neki nacin da promeni vas zivot.

Uzivajte u svemu sto sledi jer ste srecu zasluzili.

 

 DEVICA

Jako vam je sada   tesko jer ste sami. Vi ste osoba koja je puna ljubavi i voleli bi ste da  imate  nekog svog. No, polako.

Bas zato sto imate divnu dusu, nema nimalo sumnje da vas cekaju lepi  trenuci…   Samo budite strpljivi, prava ce ljubav doci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2