Ljubav za sredu:  Ovog 30. marta samo jedan znak ce imati ludu srecu na polju emocija!

Ljubav za sredu: Ovog 30. marta samo jedan znak ce imati ludu srecu na polju emocija!

2022-03-29 0 By Admin

 

 VAGA

Ovog dana nece biti promena na polju ljubavi, tako da ljubavni horoskop za danas vama ne donosi nista posebno.

To ne znaci da vi treba da ocajavate    i da mislite da vas nikada sreca nece pogledati. Naravno da hoce, samo je potrebno vreme za sve.

 

 SKORPIJA

Vi znate ko je osoba kojoj je jako stalo do vas. Ali, isto tako znate i da ona ne zna da ceni ono sto sa vama ima. I to vam je jasno.

Vreme je da konacno priznate sebi da ta ljubav  nije sudjena, jer ne vredi  sto su emocije obostrane kada vas ta osoba ceni samo onda kada nije  pored vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Zeljni ste emocija, a osoba sa kojom ste nazalost ne ume da vas voli onako kako bi ste  zeleli…  Jasno vam je da ta veza nece potrajati,ali se uporno  nadate nekom cudu.

Kao da u ovom  trenutku cekate da se desi cudo i da ta osoba pocne da ceni sve sto cinite za nju.

To je greska, tako nikada nece naci svoju srecu.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da ovaj dan nece biti onaj koji ce vama doneti nesto posebno. Ali, vi ste zapravo vec srecni, iako se cini da te srece cak i niste svesni…

Razmislite o svemu. Ako nesto mozete da promenite,  onda to uradite, a ono sto ne mozete.. Shvatite da  je sve to zivot.

 

 VODOLIJA

Ljubavni horoskop za danas porucuje da je krajnje vreme da resite probleme sa voljenom osobom.

Zapravo, vi ih i nemate, vec je sve to u vasoj glavi. Ljubomora vam ne da mira, umesto da se fokusirate na srecu koja  je sada u vasim rukama.

 

 RIBE

Vi cete biti apsolutni srecnik kada je ovaj dan u pitanju. Nema nimalo sumnje da ce doci do ostvarenja vase velike  zelje.

Ako postoji neko do koga vam je stalo onda je sada pravo vreme da svoje srce otvorite i priznate svoje emocije. One su obostrane!

Stranice: 1 2