Ljubavna astro buducnost: Nekome ljubavno cudo,nekome raskid,a nekome  razocarenje!

Ljubavna astro buducnost: Nekome ljubavno cudo,nekome raskid,a nekome razocarenje!

2022-03-31 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate.

Osoba do koje vam je stalo je uz vas i u bliskoj buducnosti ce sigurno doci  do vaseg pomirenja.

To je ono sto moramo da  kazemo. Izvesno je da se vi jako volite, i  konacno je jasno da vam sudbina daje novu sansu. Nemojte odustajati od onog sto zelite.

 

 SKORPIJA

Konacno dolaze dani za ljubav i dani za radost. Vama ce u zivot vrlo uskoro  uci jedan rak koji ce vasem zivotu dati jedan novi smisao.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da okrenete ledja proslosti. Sve dok gledate unazad, bice tesko da se fokusirate na srecu koja je pred vama…

 

 STRELAC

Vi cete imati mnogo poslovnih problema u periodu koji je pred vama i bice vam jako tesko  zbog toga. Samim tim, vremena za ljubav nece biti.

Ako ste u vezi, ili braku, pokusajte  voljenoj osobi da objasnite da to sto vam je ona sada nekako na zadnjem mestu ne znaci da vam vise nije stalo…

 

 JARAC

Opet ste  na ivici da oprostite nekome ko vas je povredio ko zna koliko puta.

Uvek kazete da je ta osoba   sa vama zavrsila, i da se vise necete vracati na stare staze,ali to uvek pogazite. Vreme je da dobro razmislite   o svemu sto radite. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, ali ni da trosite svoje vreme na nekog ko vas nije vredan.

 

 VODOLIJA

Konacno dolaze dani za ljubav. Dani tokom kojih ce vas zivot dobiti jedan novi,lepsi smisao.

Tokom aprila i maja ce zvezde biti na vasoj strani i cini se da cete uzivati vise nego ikada. A osim srece na polju ljubavi, vama ce procvetati ruze i na poslu. Emocija vam nece faliti, ali ni novca.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Vas veliki problem je sto ne znate da razdvojite posao od emocija.Vama ako ne ide na jednom polju vi odmah nemate volje da se fokusirate na ono drugo…

Ne mozete tako da se ponasate. Sada vam  je jako los period za ljubav i buduci da zbog toga jako patite, nemate  snage ni za posao. Ne smete da dozvolite sebi takvo ponasanje.

Stranice: 1 2