Ljubavna astro buducnost: Nekome ljubavno cudo,nekome raskid,a nekome  razocarenje!

Ljubavna astro buducnost: Nekome ljubavno cudo,nekome raskid,a nekome razocarenje!

2022-03-31 0 By Admin

  Vreme je da saznate sta vam donosi bliska buducnost kada je ljubav u pitanju!

 

 OVAN

Morate da budete svesni da je jedno zeleti nesto, a nesto sasvim drugo    imati  tu cast da to i dobijemo. Vama je sada do nekoga jako stalo,ali to nije dovoljno.

Ne mozete da cekate da ta osoba pocne da se bori za vas i vasu srecu,dok vi sedite  u mestu i da   emocija dodje sama od sebe.

 

 BIK

Ljubav ce vam biti u drugom planu kada je buducnost  u pitanju. To je zato sto cete zeleti vise od svega da vam krene na polju karijere.

Izvesno je da sada imate posla ali i problema na polju finansija pa cete dati sve  od sebe da promenite tu losu situaciju…

 

 BLIZANCI

Vi morate pre svega da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta  je ono sto vam treba za srecu. Jer, u ovom trenutku vi ni sami ne znate sta je ono sto vam treba. To je zato sto ste  u dilemi i nikako da odlucite da li da se bavite prosloscu ili  buducnoscu.

Ukratko receno,niste sigurni da li da  krenete napred ili date sansu nekoj bivsoj ljubavi.

 

 RAK

Nekoga ste voleli svim srcem i za tu osobu ste sve cinili. Bila vam  je na prvom mestu,ali prosto, ona nije zelela, ili nije umela, da vam vrati istom merom.

Sada vam jako tesko pada kada shvatate koliko ste vremena na tu osobu  izgubili. Najvise bi ste voleli kada bi ste mogli da  vratite vreme…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ljubomora vase voljene osobe ce vam biti  veliki problem kada je buducnost  u pitanju. Vi je volite svim srcem i iskreni ste prema njoj… Ali, cini se da ona ne ceni nista, jer vas  na svakom koraku prati i sumnja u vas.

To je greska! Morate da joj date do znanja da vas gubi svojim sumnjama i nepoverenjem…

 

 DEVICA

Morate da shvatite da je ljubav kompromis. Vi ste neko ko je navikao da sve bude bas onako kako bi ste  zeleli,a to prosto nije moguce.

Cinjenica je da vam je do nekoga jako stalo, ali  bas zato sto su emocije jake morate da shvatite da mozete dobiti onoliko koliko date.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2