Nedelja, deseti april:Evo kome ce kraj ove sedmice promeniti  sve u zivotu!

Nedelja, deseti april:Evo kome ce kraj ove sedmice promeniti sve u zivotu!

2022-04-09 0 By Admin

 Iako nam se cini da je nova sedmica pocela “juce”, mi smo vec pred krajem  ove i pocetkom sledece…

OVAN

Kad ste  vi u pitanju, moramo da kazemo da je vazno da dobro razmislite pre nego donesete neke odluke. Vama ovi dani inace nisu laki, ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba olako da shvatate  izazove sudbine. Dajte sebi vremena da o svemu razmislite i jako je vazno da nikome ni u kom slucaju ne dajete laznu nadu.

 

BIK

Jako je vazno da kazemo da postoji jedan rak koji je spreman  da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. On je iskren iako se  vama cini da neke stvari krije od vas.Ono sto vas zanima, budite mudri i otkrijte sami.Kada je ova nedelja u pitanju, znajte da bi bilo dobro kada bi ste vise mislili na glas vaseg srca, a ne razuma.

 

BLIZANCI

Vama ova nedelja nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Znaci vam sto je jednom raku stalo do vas ali ipak niste spremni da sa  njim pocnete nesto vise. Morate da imate na umu da se prava ljubav desi uvek slucajno i nenadano.Zato sacekajte da osetite  dobre vibracije i pozitivnu energiju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec ste dovoljno razocarani tako da vas vise nista ne moze iznenaditi. Ipak vas posebno moze razocarati bas ova nedelja, onako dodatno.Vec ste stavili tacku na razocarenje, misleci da ste sve pregrmeli. Osim sto vas je emotivno polje  bacilo u propast, nastace i veliki problem na poslu.  Vreme je da dignete sidra od svega, menjate sredinu i sve okrenete od nule.

 

LAV

Niste za neke velike rasprave, ali se moze desiti da cete ih imati.Jedan prijatelj ce vas ubedjivati da gresite sto verujete partneru. Ne samo da ce uneti razdor u vasu vezu, nego ce i uneti veliko nepoverenje izmedju vas i partnera.Ne sudite na osnovu reci, pazite sta cinite, jer mozete lako pogresiti.Tek cete shvatiti da zamalo niste izgubili ljubav svoga zivota, zbog ciste zlobe.

 

DEVICA

Vasa zelja je da ova nedelja bude poseban i zato spremate posebna iznenadjenja. Ako je i bilo losih dana, sada zelite da zaboravite na sve. Ovaj dan zelite  da bude samo vas i zato ste resili da danasnjim danom uplovite u novo poglavlje zivota. Partneru cete izneti svoje planove, u nadi da ce prihvatiti zajednicki zivot.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2