Nedelja, deseti april:Evo kome ce kraj ove sedmice promeniti  sve u zivotu!

Nedelja, deseti april:Evo kome ce kraj ove sedmice promeniti sve u zivotu!

2022-04-09 0 By Admin

VAGA

Nedelja ce biti dan kada cete  doneti neke vazne odluke, i one ce promeniti sve u vasem zivotu.  Partner je vec cekao na neke vase odluke, a vi ste ih vec doneli. Oboje zaljubljerni, u lepoj vezi i uzivajuci u obostranoj ljubavi, uzivate. Upravo zato ste i reseni na nove korake i novo poglavlje svoga zajednickog zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

NIkako da se usmerite u pravcu  u kojem vas ne vuce samo srce, nego i vas razum. On bi vas morao malo  da povede ka razmisljanju sta zelite i kuda vas  vodi srce. Nesto  se izdesavalo i vreme je da se malo urazumite. Vidite  da vas je srce vuklo pogresnim putem, a sada ce biti red da poslusate  sta vas  upozorava razum.

 

STRELAC

Obicno se radujete kraju sedmice, ali cete se sada  morati  da malo i promislite.  Kada se setite da vam nedelja donosi jedan zadatak i dilemu koju morate resiti, rado biste prespavali. Od vas se ceka da pokazete  da ste resili nesto i da to bude u skladu sa dogovorom vas i partnera.  Morate se trgnuti, odgovoriti zadatku i konacno razgraniciti zelje od realnih mogucnosti.

 

JARAC

Tek se budi mala nada da biste mogli da ovaj dan imate lep sadrzaj.Osim toga,vi se nadate i lepom drustvu, koje ste vec ugovorili. Vas prijatelj je sazvao drustvo, a vi ste samo spremni da se odazovete pozivu.Ono sto ce vas obradovati, bice jedno novo lice u skupu, a jedino u vasem srcu. Tajna ljubav ce vas povesti na staze nove ljubavi.

 

VODOLIJA

Nekako ste odolevali do sada da se ponasate po svome i da ne slusate one koji vam namecu  misljenje. I ne samo svoja misljenja, nego i svoje stavove koje ste  morali podrzavati. Cak i ako  se  niste slagali sa njima.Nedelja pred vama ce promeniti sve u vasem zivotu.Okrecete novi list i dizete svoj glas.  Vreme je da imate svoje JA!

 

RIBE

Uplivali ste u jednu vezu lako i skoro neosetno, ali i ne razmisljjuci.Dali ste osecanjima na volju, zaljubili se i pustili ad vas emocije nose. Verovali ste u osecanja, u srce svoje i partnerovo, a misljenja drugih niste slusali.Ovo ce biti najlepsa nedelja u vasem zivotu. Shvaticete da volite i da ste voljeni. I da su vas nagovarali  lazni prijatelj da se ne upustate u vezu, samo iz zlobe.

 

 

 

Stranice: 1 2