Ponedeljak, 11. april: Sledi sjajan dan, nekome idealan pocetak nove sedmice!

Ponedeljak, 11. april: Sledi sjajan dan, nekome idealan pocetak nove sedmice!

2022-04-10 0 By Admin

 VAGA

Vi ste neko koga cekaju jako vazne odluke u periodu koji je pred nama. To je svakako nesto sto necete moci da izbegnete. Nema sumnje da vas voli jedan lav  pa ako mu date sansu uz njega bi ste mogli da ostvarite divnu ljubavnu pricu. Nemojte misliti o proslosti.

 

 SKORPIJA

Ovaj ponedeljak ce vama proci u znaku obaveza. Ceka vas niz zadataka na koje morate biti spremni.  Hteli vi to ili ne, mnogo  se od vas ocekuje i treba da se  ponasate u skladu sa tim. Emocije vam sada moraju biti na zadnjem mestu jer postoje neki drugi prioriteti.

 

 STRELAC

Vasa   voljena osoba ne moze da se  promeni,to je ono sto moramo da kazemo. Vi od nje upravo to ocekujete ali znajte da vam to nece doneti srecu koju zelite.

No,morate da razmislite  o svemu i da shvatite da   voleti znaci pristati na kompromise.

 

JARAC

Emocije vas vode kroz  zivot. Tako ce biti i danas. Vama ce ovaj ponedeljak doneti  novu sansu za srecu.  Treba da razmislite o svemu sto zelite, a ako osoba do koje vam je stalo  pokazuje da je to obostrano onda kraj nje treba da se  smirite…

 

 VODOLIJA

Kada je ovaj ponedeljak u pitanju morate da imate na umu da nije  pametno da pravite velike planove. U tom slucaju bi vrlo lako moglo doci do razocarenja.  Dakle,pokusajte da uzivate u onom sto vec imate.  Sitnice cine zivot, a vi imate razloga za srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Vazno je da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti sansa za ljubav. Ako postoji neko do koga vam je  stalo danas je pravo vreme da toj osobi i otvorite svoje srce.

Da joj kazete sve sto mislite, osecate… To  je ono sto  ce vas odvesti ka sreci.

Stranice: 1 2