Sreda,13. april:  Jedan   zodijak danas treba da bude oprezan i da pazi kome veruje!

Sreda,13. april: Jedan zodijak danas treba da bude oprezan i da pazi kome veruje!

2022-04-12 0 By Admin

Pred nama je sreda, i saznajte sta vam ovaj dan donosi. Mozemo da kazemo da ce jedan zodijak doziveti nesto zbog cega ce zaplakati.

 

OVAN

Bitno je da ova sreda prodje u drustvu onih koje volite. To je ono  sto moramo da kazemo.   Ne treba da donosite odluke jer je vrlo  moguce da ce one biti pogresne. Zato se ponasajte u skladu sa  situacijom i  znajte da sada nije pravo vreme  za veliku srecu.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas voli jedan lav. On je iskren prema vama i  nema sta ne cini kako bi vas osvojio. Ali, problem je u vama, vi ne umete i ne znate da cuvate ono sto imate.  Jednom ce vam biti zao zbog toga.

 

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da ce ova sreda doneti promene u vas  zivot. Saznacete nesto lepo sto moze da promeni  vas  zivot na bolje. Ali jako je vazno da kazemo da sada ni u kom slucaju ne treba da marite za glas svog razuma vec da cinite kako vam nalaze vase srce.

 

RAK

Morate da se  zapitate sta je ono sto zelite. Volite nekog ali se cini da toj osobi ne znate da pokazete svoju emociju na pravi nacin.    Ona je blizu toga da zauvek presece i da krene svojim putem. Jer, iako vam je iskreno stalo vi kao da ste  zaboravili da to pokazujete.

 

 LAV

Konacno dolaze dani   za radost i dani tokom kojih ce vama uslediti neki novi poceci. To je ono sto je izvesno. Moramo da kazemo da ce ova sreda  biti prilika da se uverite u to da je nekome do vas iskreno stalo. Nije nemoguce da se danas desi pocetak jedne lepe ljubavne romanse.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Sve  dolazi na svoje polako ali sigurno. Kada je ova sreda u pitanju moramo da kazemo da ce sve doci na svoje i da cete uzivati onako kako dugo niste. Zvezde su na vasoj  strani i moramo da kazemo da cete napokon  moci da kazete da  ste voljeni.

Nastavak na sledecoj  strani…. 

Stranice: 1 2