Cetvrtak,14.april:  Karma ima velike planove kada je ovaj zodijak u pitanju!

Cetvrtak,14.april: Karma ima velike planove kada je ovaj zodijak u pitanju!

2022-04-13 0 By Admin

 VAGA

Bitno je da krenete napred jer je    velika greska sto gledate u proslost.  Tamo se nista nije promenilo,niti ce. Morate da se fokusirate na ono do cega vam je stalo, ali kada shvatite da se   neki ljudi ne menjaju,onda je vreme da to i prihvatite.

Karma vas danas nagradjuje jer sledi  jedan lep susret.

 

 SKORPIJA

Vas veliki problem je  sto  gledate u proslost. Kao da ne shvatate da se nista nije promenilo i da nece. Bitno je da kazemo da slede dani tokom kojih ce zvezde biti na vasoj strani a kada cete vi konacno skupiti snagu da krenete dalje i pokusate nesto novo…

 

 STRELAC

Ovaj cetvrtak ce biti sansa za novi pocetak, posebno ako ste sada slobodni. Vazno je da slusate glas svog srca i da ne dozvolite nikome da vam skine osmeh sa lica. Ako dodje do susreta koji ce u vama da probudi neke nove emocije imajte na umu da treba da se fokusirate na to i da  pokusate da  se izborite za nesto  novo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Ljubav vam je na prvom mestu,ali vam je jasno da osoba kojoj ste dali svoje srce nije ona prava. To je problem, ali jace je od vas. Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani kada ce vase zelje postati stvarnost i kada cete shvatiti da ste nasli svoju srodnu dusu. Do tada ipak morate da budete strpljivi.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste srecni i da je sve doslo na svoje. Voljeni ste i volite. Stalo vam je do jednog raka, i skoro da nema toga sto on za vas ne bi uradio. Ako mu date priliku vrlo je moguce da ce on na delu da vam dokaze i pokaze svoju naklonost i emociju. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ovaj cetvrtak nece doneti ostvarenje vasih zelja ali moze se reci da cete moci napokon da kazete da ste shvatili na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo.

Jedan rak je spreman na sve  ne bi li vas pored sebe imao. Mislite o tome.

Stranice: 1 2