Petak,15.april:  Vreme je da neko donese odluku – da li dati sansu proslosti ili krenuti dalje!

Petak,15.april: Vreme je da neko donese odluku – da li dati sansu proslosti ili krenuti dalje!

2022-04-14 0 By Admin

 

 VAGA

Ovo moze da bude dan kada cete zeleti da se vratite  u neke prosle dane. Cini vam se da je vasa sreca ostala u proslosti. Ali, to nikako ne znaci da treba da se vracate na staze na kojima ste bili  i na kojima vam nije bilo lepo. Da je bilo sudjeno, i dalje bi trajalo…

 

 SKORPIJA

Emocije vam nedostaju, one kada volite i kada ste voljeni. Vas problem je sto vi mislite o proslosti i sto vam je jedna osoba i dalje u srcu.

Dajete sve od sebe da je zaboravite ali je jace od vas. Danas treba da se sklonite i udaljite… Da   se ne secate tih stvari koje vas sada bole.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da vam ovaj petak nece doneti ono sto zelite ali da to ne znaci da    se nece desiti nista lepo. Vas problem je sto vi zapravo niste  svesni toga koliko ste vec srecni. Neko bi sve dao  za vas ali vi to  ne vidite jer zelite nekog ko nikada nece moci da vas voli onako kako ste zasluzili.

 

JARAC

Bitno je da znate da ce sve  doci na svoje.  Sada imate mnogo problema i izvesno je da vam nije lako. Ali, vi ste bili i ostali borac. I zato nema razloga  za brigu, jer nema sumnje da ce vam  poci   za rukom da svoje snove ostvarite.  Sada vam samo ostaje da svima oko sebe dokazete koliko ste zapravo snazni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Konacno cete prestati da gledate u proslost. Vama ce ovaj dan doneti  ljubav na prvi pogled. Sada vam to deluje nerealno,ali znajte da ce tek doci do srece u vasem zivotu.Kolo srece se orkece. Vi ste dugo patili  ali je samo pitanje dana kada cete konacno prestati. Uzivajte u narednim danima.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete moci da kazete da je sve doslo na svoje.

Ovaj petak moze da donese ostvarenje jedne vase davne zelje.  Neke stvari se dese onda kada prestanemo da ih cekamo…

Stranice: 1 2