Horoskop i tuzne vesti: Ovi znaci zodijaka nece moci da izbegnu suze do kraja meseca!

Horoskop i tuzne vesti: Ovi znaci zodijaka nece moci da izbegnu suze do kraja meseca!

2022-04-15 0 By Admin

Sve na svetu bude i prodje. I Sunce i kisa, i dobri i losi dani…

 

   BIK

Suze su ono sto vas ceka do kraja ovog meseca. To je ono sto moramo da kazemo. Izvesno je da cete jako patiti ali ono sto  je vazno da znate jeste da sve na svetu bude i prodje. Tako ce biti i u vasem slucaju. Ono sto sledi i sto necete moci da izbegnete je da  vidite drugo lice nekoga do koga vam je stalo. Vi sada mislite da je ta osoba iskrena prema vama. Da joj je iskreno stalo ali je nazalost realnost drugacija.

Bikovi koji su sada  u vezi ce doci do toga da saznaju da osoba do koje im je stalo vise ne oseca isto prema njima. Njena ljubav se pretvorila u naviku i to ne treba da bude razlog zbog kojeg cete partnera kriviti. Nije on zeleo da tako bude,srcu niko ne moze da naredi. Istina je da vas cekaju suze i da cete mnogo patiti u danima pred nama ali jednostavno ne mozete bas nista da uradite kako bi ste to sprecili i promenili. Zivot je cudo, i svi mi nekada prodjemo kroz lepe i manje lepe trenutke…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo da treba da se spremite jer vas cekaju suze. Necete moci nista da promenite jer ne postoji mogucnost   da se sudbina promeni. Razlog vaseg bola ce biti  ljubav koja nije uzvracena. Vi prema nekome imate jake  i iskrene emocije ali moramo da kazemo da nazalost nije obostrano. Naravno da ce vam ovo jako tesko pasti. Ali, prosto, srce samo bira koga ce voleti. Jako ce vas povrediti kada saznate da osoba do koje vam je stalo vec ima nekoga u svom zivotu… Ali, to je  prosto tako, to je zivot.

Shvatite da taj odnos nije sudjen  i dajte sebi sansu da krenete dalje, jer  nema sumnje da vas u buducnosti ceka jedna velika i prava ljubav. Vama je emocija uvek bila i ostala naglasena pa nije nikakvo cudo sto  ce vas sudbina pre ili kasnije nagraditi sa pravom srecom.

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2