Nocas je najsjajniji pun mesec u godini: Donosi ljubav, pomirenja, novac i lepe vesti!

Nocas je najsjajniji pun mesec u godini: Donosi ljubav, pomirenja, novac i lepe vesti!

2022-04-16 0 By Admin

Pun mesec cesto donosi svima drugacije stvari, jer ne deluje uvek isto na svaki zodijak.Ali razlika izmedju punog i najsjajnijeg punog meseca u godini je velika…

Posto je nocas najsjajniji puni mesec, svima zodijacima donosi lepe stvari.  Sta mislite sta vama donosi?Novu ljubav, pomirenje sa voljenom, novcanu srecu i dobitak…

OVAN

Niste osetili mnogo sta lepo u poslednje vreme, pa ste obeshrabreni. Kao da ste nesto  zeleli i to se nije desilo, i sada je vreme da se stvari rese na bolje.  Prestali ste se nadati, a jedno bice vam je  urusilo te nade. Samo vas zeli zavarati, verujte da kusa vasa osecanja i da slede prelepe stvari.

 

BIK

Vec ste ljuti i nikako da se umirite i budete razumni. Za godine koliko ih imate, morali biste se  ponasati mnogo ozbiljnije i razumnije. Mada imate zelje, nikako da se sami pokrenete i krenete njihovim putem.Dajte samo nagovestaj da zelite bilo sta, poznastvo, druzenje ili tek vezu. Neko ceka na vas prvi potez.

 

BLIZANCI

Vasom voljom su neke stvari pokrenute, ali nije sve do toga.Morate ici dalje i dalje biti voljni da ostvarite sve ono sto trebate i zelite.  Nocas je najsjajniji puni mesec i on vam pruza vise sansi. Na vama je samo da ih iskoristite. Mozda ne ocekujete, ali ce vam krenuti, na svim vasim poljima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<na

RAK

Sledi vam  nesto prelepo, a vi gledate tako pesimisticki. Zakleli biste se da za vas nema srece i da je vreme da se pomirite sa tom mislju. Sve dok tako mislite, morate znati da propadate. Ne budite tvrdoglavi jer ce sve da krene. Ovaj sjajni mesec dace vam nadu da promenite svoje negativne misli i pocnete se nadati. Neko ce vam uliti nadu!

 

LAV

Pitate se sta se desilo i kuda ide vasa slutnja da cete i dalje biti nesrecni! Vasa ljubav ce samo da promeni sve oko vas i sve vezano za vas.  Najsjajniji puni mesec, sijace samo za vas ovoga puta. Vase srce  nece dugo nositi tugu, koju sada ima. Mesec ce delovati svojom velikom snagom, i vama sledi obrt stvari.

 

DEVICA

Vase ljubavi ce se dovesti u pitanje, jer slede neke stvari koje ce je poljuljati. Vazno je da saznate odakle potice  to pogorsanje i cemu je povod i sta uzrok. Neko zeli da pokvari sve ono sto vas cini srecnim. Uneo je sumnju u vas zivot, vasu vezu, ali cete otkriti da to cini zloba vaseg laznog prijatelja.Vasa ljubav ce opet zablistati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2