Za par dana dolazi do pomracenja Sunca – ovi zodijaci treba da ocekuju neocekivano!

Za par dana dolazi do pomracenja Sunca – ovi zodijaci treba da ocekuju neocekivano!

2022-04-23 0 By Admin

Pomracenje Sunca sledi 30.aprila. Ovim znacima svakako slede promene koje nisu ocekivali, a mozda cak ni zeleli…

 

BIK

Pomracenje Sunca je u vasem znaku   a to znaci da  ste vi znak koji treba da bude oprezan u danima pred nama. Moguce je da cete dobiti sansu da se ostvarite na polju emocija, ali to nece biti ono  sto zelite, odnosno ono sto vam  je istinski potrebno. Ma koliko da vam bilo stalo do nekoga, imajte na umu    da   kraj ovog meseca  i pocetak sledeceg nece  biti   idealan za pocetak nove ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da ni u kom slucaju ne pravite planove jer sudbina vec ima svoje koje vi necete moci  da izbegnete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato moramo da kazemo da je vazno da imate strpljenja i da cekate polovinu maja meseca kako bi ste poceli novu romansu… Ljubav koja je prava i emocije koje su iskrene ce uvek pobediti. Sve sto pocnete  pre pocetka druge polovine meseca maja moze da vam se obije o glavu u smislu da se razocarate i da vam srce bude slomljeno.

Moramo reci da i na polju karijere nece biti onako kako vi zelite. Pomracenje Sunca zapravo vama ne donosi nista dobro  pa bi bilo pametno  da  ne pravite velike planove, da smanjite ocekivanja. Da se pomirite sa tim da bas i nije moguce da dobijete sve sto zelite. Ovo nije vreme kada su zvezde na vasoj strani vec ono kada treba da vam  bude jasno da je bolje da cekate bolja vremena koja ce svakako doci.

Nastavak na sledecoj strani….

 

Stranice: 1 2