U ovoj sedmici, ova tri zodijaka ce   uzivati na polju ljubavi!

U ovoj sedmici, ova tri zodijaka ce uzivati na polju ljubavi!

2022-04-25 0 By Admin

 Ova tri znaka ce u ovoj sedmici napokon moci da kazu da su dobili sve sto su zeleli…

 

    JARAC

U ovoj sedmici ce vam biti jasno da je osoba do koje vam je stalo neko ko samo krije da je prema vama ravnodusan. Mozemo da kazemo da je to ljubav  koja je bez imalo sumnje   iskrena i obostrana. Jako je vazno da se prepustite ali nema nimalo sumnje da je to ljubav koja moze da opstane i koja nece imati rok trajanja,sto je vrlo vazno da kazemo.

Ocekujte da vam se ta osoba javi jer nema nimalo sumnje da ce tako biti u danima pred nama. Ona ce da ucini prvi korak i da vam prizna da su njene emocije prema vama jake. A na vama je da joj pri tome otvorite svoje srce i da istrajete  u onom sto zelite. Sada su vam   vece mogucnosti nego ikada da dobijete ono sto zelite i da uzivate u tome. Sledecih  sest dana ce biti mozda cak i najlepsi dani ikada kada ste vi u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   OVAN

Vama se u ovoj sedmici vraca  bivsa  ljubav. Jasno je da to u ovom trenutku zelite vise od svega i nema sumnje da ce vam se ta zelja ostvariti. Vi ste neko ko bas nikada ne odustaje od svojih snova i samo je pitanje dana kada ce vam biti jasno da je i ta osoba u medjuvremenu shvatila koliko su njena  osecanja prema vama jaka. Sada nije bitno ko je pogresio. Nije bitno ni ko je odlucio da je kraj ni ko je prvi krenuo dalje. Sada nije bitno sta kaze vas razum i vas ponos. Sada je jedino vazno da slusate glas svog srca   i da ne dozvolite nikome da vam prica kako cete ziveti. U ovoj sedmici ce vasa bivsa ljubav ponovo biti pored vas i sreca koju ste imali se vraca. Emocije ce vam biti jako naglasen ali vazno je da se posvetite sebi i ne dozvolite nikome da vam prica kako cete ziveti i koga cete voleti….

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2