Subota, zadnji aprilski dan: Nekome dan za pamcenje, nekome ne daj Boze da se ponovi!

Subota, zadnji aprilski dan: Nekome dan za pamcenje, nekome ne daj Boze da se ponovi!

2022-04-29 0 By Admin

   Dragi nasi, stigli smo i do zadnjeg aprilskog dana. Saznajte sta vas ceka, i kako ce se ovaj mesec zavrsiti…

 

  OVAN

Zadnji dan aprila vama nece doneti ono sto zelite. Kada se i ovaj mesec zavrsi, doci ce do toga da shvatite da osoba za koju ste se borili  svim srcem  sa vama ne zeli isto. Ne ostaje vam nista drugo osim da krenete dalje… Jednostavno receno, ovo je vreme da se pomirite sa tim da neke stvari nisu moguce.

 

 BIK

Kada je u pitanju zadnji dan aprila moramo da kazemo da ovo bas i nece biti mesec kada ce se vasi snovi ostvariti. Naravno da ce vam ovo tesko pasti ali znajte da je jasno da posle svake kise dodje Sunce. Nema sumnje da ce i za vas doci lepsi trenuci mnogo pre nego sto mislite.

 

  BLIZANCI

Zadnji dan aprila ce vama biti prilika da  se zapitate sta je tacno ono sto  zelite. Ko je osoba koju zelite kraj sebe, i ko moze da vas usreci… Cini se da sada zivite u laznoj nadi ali to vam je velika greska. Uzivajte u onom sto imate i ako postoji  neko do koga vam je stalo  znajte da je pravo vreme da mu to i kazete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Sve sto pozelite vi mozete i da dobijete u danima koji su pred nama. To  je jako vazno da kazemo. Ali, ovaj zadnji dan    meseca nece  doneti ono sto hocete i zato je bolje da sto pre smanjite svoja ocekivanja. Jedno je zeleti nesto,ali nesto sasvim drugo ocekivati da se desi cudo. To morate da imate na umu.

 

 LAV

Bitno je da se   zapitate sta je ono sto zelite. Sta je zapravo ono sto vam  treba i ko je osoba do koje vam je stalo. Jer, osoba  koju voli vase srce je ista ona osoba koju vas razum  odbija jer mu je jasno da tu nema srece.

Vazno je da kazemo da dolaze dani kada neke odluke moraju biti donesene.

 

 DEVICA

Ovo ce biti jako lep period. To je ono sto moramo da kazemo. Ovaj mesec ce vam se zavrsiti na jedan jako lep nacin. Ali to ne znaci da  i maj nece poceti na isti nacin.

Samo uzivajte u onom sto imate. Sreca je moguca onom ko  je ceka i ko u nju veruje.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2