Prvi majski dan nekome donosi najvecu zivotnu odluku,ako ona bude pogresna kajace se do kraja zivota!

Prvi majski dan nekome donosi najvecu zivotnu odluku,ako ona bude pogresna kajace se do kraja zivota!

2022-04-30 0 By Admin

   Saznajte sta vas ceka   prvog majskog dana. Neciji zivot se danas menja…

 

OVAN

Prvi majski dan vama nece doneti nista posebno. Buduci da je nedelja, imate priliku da se posvetite sebi   i uzivate u  zivotu na pravi nacin. Cuda postoje onome ko veruje u njih,ali vi morate da cekate jos neko vreme kako bi se ostvarila vasa najveca zelja. Do tada, uzivajte u onom sto imate.

 

BIK

Vi u dubini duse silno patite jer ste izgubili osobu do koje vam je stalo.  Znate da vas je ona volela svim srcem,ali prosto receno, vi niste umeli da cuvate to sto ste imali. Danas cete morati da donesete odluku da li cete joj priznati da se kajete.  Dobro pazite sta radite, jer od te vase odluke mnogo zavisi.

 

BLIZANCI

Moramo da kazemo da ovaj dan nece doneti nista posebno. Ako ce neko moci da kaze da iskreno uziva u  zivotu,onda ste to vi.   Nista  se danas nece desiti ali ce doci do toga da shvatite koliko ste zapravo srecni jer ste voljeni i jer su kraj vas oni koje volite vise od svega. Nece vam  ovog dana nista  faliti.

 

RAK

Sve imate, a osecate se kao da ste sami na svetu. To je zato sto osoba koju  volite nije pored vas. Iako ste na svim drugim planovima uspesni, polje ljubavi vam je previse znacajno. Moramo reci da treba da sacekajte jos malo, jer, prava ce ljubav doci u vas zivot onda kada bude pravo vreme za to...

 

LAV

Ovog dana cete   uzivati kraj onih koje volite. Nece ova nedelja doneti nista posebno,ali moze se reci da ce vam biti lepo, jer ste okruzeni emocijama.  Vi ste u dubini duse jako nezni ali samo oni koji vas dobro poznaju    mogu da svedoce o tome da ste vi osoba koja samo glumi da je   hladna kao led….

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

DEVICA

Kada je u pitanju ova nedelja, mora se reci da cete vi imati potrebu da budete sami. Cinice vam se da je za vas najbolje da budete okruzeni samo tisinom i mirom. I to je u redu. Na kraju krajeva, vi najbolje znate sta je najbolje za vas. No, moguce je da ce dragi ljudi misliti da ste ih na neki nacin zapostavili i zaboravili.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2