Razocarenje, najveca sreca, ljubav na prvi pogled, ili raskid? Izaberi ljubavni dijamant i saznaj sta te ceka u maju!

Razocarenje, najveca sreca, ljubav na prvi pogled, ili raskid? Izaberi ljubavni dijamant i saznaj sta te ceka u maju!

2022-05-03 0 By Admin

 Ako si izabrao dijamant broj  tri:

 

Ako si sada u vezi, znaj da ti nece biti nimalo lako tokom meseca maja. Jer, ovo ce nazalost biti mesec kada ces   saznati da to nije to. Iako mozda volis najjace na svetu, nazalost, doci ce do toga da osoba sa kojom si  prosto odluci da krene svojim putem. Jednostavno, njena ljubav se ugasila, i njoj vise nije stalo.  Naravno da ces ti da patis  i naravno da ces doziveti da tvoje srce bude slomljeno.

To ce, jednostavno, biti najvece razocarenje koje ti se ikada desilo. Tvoje srce je vec zamisljalo vencanje iz bajke, a doci ce do raskida zbog kojeg ces mozda cak i da izgubis veru u ljubav. Izvesno   je da ces jako da patis i da ce ti trebati jako mnogo vremena da prebolis i da nakon svega krenes dalje! No, nemoj ni u kom slucaju da dizes ruke od ljubavi. Moguce je da ce ovo biti mesec najveceg bola, ali imaj na umu da ce prava ljubav doci u tvoj zivot  pre nego mislis!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Ako si izabrao dijamant broj cetiri:

Mesec maj ce ti biti prelep.  U to nema nimalo sumnje. Ovaj dijamant je znak da dolaze dani tokom kojih ces moci da kazes da su se tvoje zelje ostvarile i ispunile. Ti si neko ko je mnogo patio ali moramo reci da je samo pitanje dana kada ces konacno da pocnes da  uzivas u zivotu na pravi nacin. Mesec maj ce doneti susret  koji si dugo   zeleo, i  pravu ljubav, a samim tim i pravu srecu. Dobices sve ono o cemu si do sada samo mastao i napokon moci da kazes da si srecan.

Ako si sada u vezi ili braku, znaj da time sto si izabrao ovaj dijamant mozes da se nadas  prosidbi, zajednickom zivotu ili vesti o potomstvu… Naravno, ovisno od toga u kakvoj si sada ljubavnoj situaciji ali nema sumnje da ce dani koji dolaze za tebe biti srecni.

Stranice: 1 2