Ciganska karta predvidjanja za ovu sedmicu: Evo koga ceka  euforija!

Ciganska karta predvidjanja za ovu sedmicu: Evo koga ceka euforija!

2023-05-29 0 By Admin

Ciganske karte su oduvek bile izvor predvidjanja  nekih desavanja, a za razliku od drugih, vrlo su pouzdane.Skoro uvek nam tacno  sugerisu sta trebamo, sta ne smemo i cega da se cuvamo…

Mnogi su do sada imali sansu da se uvere u tacnost ovakvih predvidjanja, a mnogi su imali srece da budu i upozoreni  na vreme i da se sacuvaju, ili tek ublaze nevolju koja sledi.

Sta je ono sto sledi vama, i kakva vas predvidjanja ocekuju uskoro?!

OVAN

Ciganska karta vam predvidja iznenadnu radost, i na vama je da se opustite.Sve do sada ste bili u grcu, i niste mogli ni da pretpostavite da cete se radovati. Imali ste nestabilne situacije, i sve vam  je bilo nesigurno i neizvesno. Jedna osoba ce vam  biti izvor radosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ocekujete neki novac, ali vam ciganska karta ukazuje na nesto lose po vas. Njena predvidjanja su da ce vam  finansije biti totalno lose jer cete zapasti u dugove. Bili ste jako neozbiljni u zadnje vreme i trosili vise nego zaradite. Grcacete u sitnim dugovima, i nece vam biti lako!

 

BLIZANCI

Vas osecaj za verovanje u karte, prosto je neverovatan. Vi niste od onih koji su sujeverni,  i nikada  ne verujete u to. Za vas su to bapske price, ali predvidjanja ciganske karte ce vas  pribliziti tuzi. Nesto ce vas jako povrediti i biti izvor vase tuge, pa cete konacno verovati  da nesto postoji!

 

 

RAK

Vase  srce kuca nadom, i ciganska predvidjanja ukazuju na laznu nadu.Ono sto ocekujete za vas je nesto veliko i scvesni ste da je vama nedostupno. Ipak cete se truditi da bar kasnije ne bi zalili, kako niste bar pokusali. Trenutno vas drzi lazna nada, ali vam je lakse da se nadate, nego da gubite.

 

LAV

Tera vas  osecaj da mozete da poletite, ali ste zbunjeni.Ciganska karta vam predvidja  novu ljubav i sva osecanja poticu od nje. Ne ocekujete da  vas jedna osoba primi u srce, ali verujte da cete postati  besplatni stanar u  srcu jedne osobe.

 

DEVICA

Dok se nadate sreci, vas ceka veliko razocarenje i ono ce vas jako zaboleti. Tako bar govore ciganska predvidjanja,  po svojim kartama. Mada  se vi silno borite da do toga ne dodje, ipak morate priznati da je vas trud uzaludan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2