U narednih 72.sata moguca prosidba ovim znacima!

U narednih 72.sata moguca prosidba ovim znacima!

2023-05-29 0 By Admin

U narednim satima necija ce ljubav biti krunisana i moguca je prosidba ovim znacima…

OVAN

Mozda i sami razmisljate da je vreme da se obavi prosidba, ali jos niste sigurni. Vasa srodna dusa  kao da jos nije nasla put do vas. Mozda morate da osecate sta vam je ciniti i sta je u srcu sto vas jos drzi nesigurnim.Razmislite koliko je jaka vasa veza.

 

BIK

Ovih dana cete biti jako zaposleni jer  imate neodlozne obaveze. Vreme je da budete spremni da se pokazete na nivou zadatka. I vasi naredni sdati ce biti radni, ali cete biti posebno zadovoljni zbog zavrsetka jednog posla. Zavrsicete ga uspesno, a i sami ste se pribojavali.

 

BLIZANCI

Sve vam je ovih dana kako bi rekli, preko glave, jer se osecate u svom licnom haosu. Sa jedne strane su vase zelje koje uprkos svemu i dalje zive. Sa druge strane su vase obaveze koje vas vode  i ne daju vam predaha, bas ni malo. Moguca su i neka mala iznenadjenja.

 

RAK

Necete se buniti sto se oko vas neki  konacno osecaju srecnim. Vi niste lose volje i niste ljubomorne duse, da biste kome zamerili.Zato cete ovih dana da podelite srecu sa svojim prijateljima.Uvek vam se nadju, a jednom od njih je ovih dana, moguca prosidba.

 

LAV

Srce ce vam biti puno neodredjenih osecanja i  necete znati sta tacno osecate. Nasli ste se u situaciji koja vam ne ide bas na ruku, ali ste ipak nejasni sebi. Nekoga volite, a ponasate se  kao da ne volite, i morate da definisete svoju situaciju.U sebi morate doneti definitivnu odluku.

 

DEVICA

Vasa je ljubav jako lepa i vreme je da razmisljate koja vam je moguca opcija. Da li da i dalje duzite vezu, ili da je konacno krunisete? Da se sta ne ispreci, ili nesto neocekivano ne desi!Mozda ste sada na zivotnoj raskrsnici i zato  resite sta je najbolje da cinite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2