Najvise srece na polju emocija  u ovoj sedmici ce imati ova tri zodijaka!

Najvise srece na polju emocija u ovoj sedmici ce imati ova tri zodijaka!

2022-05-15 0 By Admin

     U trecoj sedmici meseca maja, ovi znaci ce  doziveti nesto lepo na polju ljubavi i emocija!

 

 

   VODOLIJA

U ovoj sedmici, vi ste znak kojem ce se vratiti  neko iz proslosti. Ako je to ono sto zelite, imajte na umu da ce sve doci na svoje i da cete shvatiti da ta osoba oseca prema vama isto sto i vi prema njoj. U to nema nimalo sumnje. Moramo da kazemo da je bitno da znate da sada nije vreme za ponos i da treba vise vremena da  posvetite onom  sto kaze vase srce jer od toga zavisi vasa sreca. Ako postoji neko do koga vam je stalo,  nemojte kriti svoje emocije. Nemojte kriti ono sto zelite i zaboravite i na ego i na ponos vec idite putem kojim vas vodi srce. 

Ako ste proslost ostavili iza  sebe onda znajte da je doslo vreme da i vi upoznate nekog  ko ce umeti da vas voli iskreno. Moguce je da cete u toku sledece sedmice konacno doziveti pravu ljubav. Bice to susret kakav ste oduvek zeleli i koji ce u vama da probudi   najlepse emocije  i da vam dokaze da za sve postoji pravo vreme i prava osoba…

Vodolije koje su u vezama bi mogle u danima koji su pred nama  biti zaprosene ako je to ono sto zele…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

    DEVICA

Moramo reci da cete vi u ovoj sedmici shvatiti da postoji neko ko vas iskreno voli. To je osoba koja je stalno u vasoj blizini i ko vam je pre svega dobar prijatelj. Ali, rec je o osobi koja zeli mnogo vise od toga i koja ce vam to reci  vrlo uskoro. Necete znati kako da se ponasate. Mislite o tome. Necete znati  kako da reagujete, jer je izvesno da vi prema njoj nemate takvu vrstu emocija. Ali, ono sto bi trebalo da imate na umu jeste da bi ta osoba itekako mogla da vas usreci i to mnogo ranije nego sto mislite. I mnogo vise  nego neki ljudi za koje mislite  da to mogu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2