Ovaj vikend ce vam biti caroban, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka!

Ovaj vikend ce vam biti caroban, ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka!

2022-05-13 0 By Admin

Caroban trenutak, dan ili vikend, retko se desava i retkim znacima.

Da li ste vi od onih koji ce ovaj vikend da uzivaju, da se raduju ili da placu?Dani koji slede bice velika prekretnica za neke, ali da li ce biti za vas, za vasu vezu ili samo za jednog partnera?

Vikend koji sledi moze doneti velika iznenadjenja, ali od vas zavisi sta vam se moze desiti…

Samo neki ce imati carobne trenutke, oni retki srecnici…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

OVAN

Od vas zavisi sta sledi, a vi ocekujete caroban susret sa nekim. Bice to susret koji ce vas  vinuti u visine, a od njega zavise i trenuci koji se spremaju da od vas ucine srecnoga  coveka.  Ovaj vikend ce biti u vasem znaku i vreme je da ga docekate vedroga raspolozenja.

 

BIK

Niste spremni da se suocite sa  osobom koju volite i koja ce vas izdati. Dok vi sanjate snove o ljubavi i mastate o zajednckoj sreci, on ce vas lako izdati.Nece ni trepnuti, a prevarice vas  sa nekim kome vi verujete. Znacete da se radi o vasem prijatelju, laznom, naravno!

 

BLIZANCI

Caroban je ovaj svet za sve druge, ali za vas nije, i nikako da se pomirite sa time. Brinete zbog sutra, placete za onim juce, i tako se redjaju vasa osecanja. Od vas se ocekuje da budete verni jednoj osobi, ali cemu, kada ona nece da bude verna vama?

 

RAK

Upuceni ste u ovaj vikend sa puno elana i imate odredjene planove. Rado  biste da ispunite bas sve ono sto zelite i sto ste vec zamislili. Vasa ljubav ce  morati da ceka bolje neke dane, a vasi planovi  bolja vremena. Ovog vikenda se nece desiti nista.

 

LAV

Planirali ste kraci put, i vase srce vas tera da  otputujete i sredite svoje misli. Sa partnerom ste se posvadjali i tu vam nema mira. Zato zelite da odete negde na kratko bar, i da se sredite.Imacete mirnu glavu da dobro razmislite sta cete i kako dalje, i da svoje misli sredite.

 

DEVICA

Kakav ce biti ovaj vikend pred vama, to nece zavisiti samo od vas. Zna se da  stvari uvek zavise od vise faktora, osoba i okolnosti pod kojima su nase zelje. Vas gest koji cete uciniti, zelite da izazove caroban utisak koji ce da odusevi i vas i partnera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2