Najmagicnije  tarot karte: Izaberi jednu i saznaj sta ti lepo donosi jun!

Najmagicnije tarot karte: Izaberi jednu i saznaj sta ti lepo donosi jun!

2022-05-24 0 By Admin

Ako si izabrao tarot kartu broj tri:

Jun ce vama da donese razna iznenadjenja na koja niste ni mogli da racunate. Samo cete se naci u cudu od promena koje ce mesec na pomolu da donese.

Ako je do sada vas zivot i bio  monoton, sada ce da bude vrlo sarenolik, i pun raznih desavanja.  Prvo cete se vise druziti, jer sledijedno odredjeno drustvo i jedan krug vasih prijatelja. Sa njima cete uvek imati ono sto ste  i zeleli, i sto vam je nedostajalo. Provod , zurke, izlasci…

Necete samo raditi, nego cete znati i d sebi priustite malo odmora.

Najvece iznenadjenje ce biti jedna osoba sa kojom sledi poznastvo, i koja ce vas toliko interesovati, da cete biti  prosto zaljubljeni a da niste ni svesni.

Nova ljubav na pomolu, jasno cim vas toliko okupira i mslima, i vremenom koje joj poklanjate.

Od vas ce zavisiti sta dalje…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao tarot kartu broj  cetiri:

Kako kazu da je treca sreca, kod vas  je tarot karta pod brojem cetiri, ljubomora.Vasa kocnica za srecu.

Sami je sebi usporavate, sami sebi kocite ono sto  sto bi moglo da vas usreci, da ostvari vas san i sve sto ste i mislili da biste mogli da imate.  Sve  zavisi od vas i toga kako se budete ponasali.

Vazno je da znate  da ne smete osecaj ljubomore da pretvarate u zlobu, u mrznju sto ce neko biti srecniji od vas.Ili mozda sto ce biti vise voljen od vas.

Ne dajte da vam vasa neosnovana ljubomora krsi vasu emotivnu vezu, i urusava mozda blisku srecu. Ne dajte da vas osecaj ljubomore na srecu drugih, pretvorite u mrznju prema svima koji su srecniji od vas.

Jun mesec ce vam  doneti vreme koje morate iskoristiti za sebe, i okrenite se sebi, tako sto necete gledati druge, nego cete ziveti za svoju srecu.

Stranice: 1 2