Mlad mesec u znaku blizanca, 30.maja! Ovom znaku se “nebo otvara i zelja ostvaruje”!

Mlad mesec u znaku blizanca, 30.maja! Ovom znaku se “nebo otvara i zelja ostvaruje”!

2022-05-26 0 By Admin

 Dolazi noc mladog meseca. Ovo moze da bude dan kada ce cuda biti moguca. Evo kom znaku ce biti posebno lepo…

 

BLIZANCI

Mlad mesec je  u vasem znaku,dragi nasi. Ovo je vreme kada vi slavite svoje rodjendane i kada uzivate vise nego ikada do sada. Istina je da  ste imali teske dane i moguce je da su  neki od vas izgubili veru i nadu u bolje sutra. Ali, polako. Noc mladog meseca u  vasem znaku, 30. maja, bice velika promena. To ce biti  noc kada ce doci do ostvarenja vasih zelja i kada je  moguce da cete shvatiti da za sve na svetu postoji prava osoba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imajte na umu da dolaze dani kada cete  imati sansu da se  uverite u to da je vasa srodna dusa neko koga vi zapravo  jako dugo znate. To je osoba koja vam je dobro poznata ali je stvar u tome sto je nikada niste gledali kao partnera, no, u tome i jeste stvar. Ova noc, mlad mesec, i sve te fenomenalne promene koje slede, bice novi pocetak za vas. I sreca ce konacno da zakuca na vasa vrata. Prosli ste kroz pakao,ali konacno vam se smesi jedan novi pocetak.

Posle noci mladog meseca dolazi do ostvarenja vasih najlepsih zelja. I vrlo je moguce da ce vam konacno krenuti na svim poljima. Bas kao sto ste i zasluzili.  

Neki blizanci ce bas krajem meseca maja  dobiti  novu sansu za posao. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste jedan od onih znakova koji ne znaju da rade malo. Vi kada radite, dajete sve od sebe. Bas kao kada i volite. To je ono sto moramo da naglasimo.   I zato konacno dolaze dani kada cete biti nagradjeni za svoj rad i kada vas ceka  novi pocetak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2