Prvog juna pocinje druga polovina 2022. godine! Evo kome ce narednih sest meseci biti srecni!

Prvog juna pocinje druga polovina 2022. godine! Evo kome ce narednih sest meseci biti srecni!

2022-05-31 0 By Admin

    Prvi deo, prva polovina tekuce 2022. godine se zavrsava. Sledi nam jos sest meseci do kraja iste, i pocetka sledece. Mi vam sada otkrivamo kome ce ovo biti srecni period!

 

 RIBE

Druga polovina ove godine moze da bude velika prekretnica u vasem  zivotu. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ce to biti period  kada  su cuda moguca i kada ce vama konacno da krene na bolje. Nema razloga za brigu. Uzivajte u tome sto imate.  Fokusirajte se na period koji je pred nama jer nema nimalo sumnje da ce ovo biti meseci kada je moguce da se vasi snovi ostvare. Ono sto je vrlo vazno da  kazemo jeste da ce druga polovina ove godine pre svega vama da donese srecu na polju emocija. Ribe koje su slobodne  ce doziveti jedno lepo poznanstvo koje ce vremenom da  se pretvori u ljubav. To nece biti ljubav na prvi pogled, ali svakako da ce se vasa dusa sresti sa necijom koja je  mnogo razlicita od vase, ali njih dve, zajedno, cine savrsenu kombinaciju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ribe koje su sada u vezi mogu da se nadaju napredku u emotivnom smislu. Ovo moze da oznaci pocetak zajednickog zivota, prosidbu, ali i vest o potomstvu ukoliko je to ono sto zelite. Za neke ribe, srecni period u drugom delu godine se  moze odnositi na priliku da napreduju u poslovnom smislu.Svaki od pripadnika ovog znaka treba da razluci sta je ono sto zeli, i sta mu je prioritet. Ako su to emocije onda im se posvetite. Ako vam  je na prvom  mestu posao, onda je mozda najbolje da se samo na to fokusirate. Zvezde ce biti na vasoj strani pa je vrlo moguce da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i dobili sto ste zeleli…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2