Prorocanstvo po ciganskim kartama za 1.jun: Nekome pocetak meseca donosi  kraj necega!

Prorocanstvo po ciganskim kartama za 1.jun: Nekome pocetak meseca donosi kraj necega!

2022-05-31 0 By Admin

 Pred nama je prvi junski dan.  Ciganska karta otkriva sta te ceka,sudeci po tvom znaku zodijaka…

 

  OVAN

Prorocanstvo za danas jeste   u vidu saveta za tebe. Saveta da budes svoj, i da slusas svoje srce, i svoj razum. Da zivis i radis onako kako zelis i osecas, a ne po tudjem nahodjenju. Moguce je da ce jedna osoba pokusati da te ubedi u nesto u toku ovog dana… Ako je poslusas,mogao bi posle da zazalis.

 

 BIK

Prorocanstvo za prvi junski dan se odnosi na to da treba da ulozis vise truda kako bi dobio ono sto zelis. Iako ti se ne cini tako, zvezde su danas na tvojoj strani,  pa je vrlo moguce da ces doci do svog cilja. Zapravo su vece sanse nego ikada da  dobijes ono sto tvoje srce dugo zeli. Iskoristi ovaj dan najbolje sto mozes. Ovakvi dani su retki.

 

 BLIZANCI

Tvoj veliki problem je to sto ti uvek gledas unazad. Sto nikako da neke ljude otpises,  da ih  prosto iza sebe ostavis…  Imaj na umu da je vreeme da se fokusiras na sebe i na svoje zelje. Da je moguce da  nadjes srecu samo ako odlucis da proslost zauvek ostavis u proslosti. Ako pocetak juna bude kraj necega  loseg, ti bi u ovom mesecu mogao naci svoju srecu.

 

RAK

Kada je u pitanju prvi dan meseca  juna,moramo reci da je prorocanstvo za raka jako povoljno. Ovo vrlo lako moze da bude mesec kada cete konacno moci da kazete da ste ostvarili svoje zelje. Dakle, bitno je da ne odustajete od onog sto naumite, samo se fokusirajte na svoje zelje.   Pocetak meseca juna je  savrsen kako za posao,tako i za ljubav.

 

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce jun biti mesec kada ce za vas sve biti moguce. Prosli ste toliko toga da nema nimalo sumnje da cete u ovom  mesecu shvatiti da se dobrota isplati. Ali, kada pricamo bas o prvom junskom danu, nas savet je da ne pocinjete  nista novo.Moguce je da cete se na neki nacin razocarati i izgubiti elan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Slede dani kada je za vas sve moguce. To je ono sto moramo reci. Vi cete u danima koji dolaze dobiti sve do cega vam je stalo. Samo nemojte odustajati i  nemojte kriti sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto moze da vas usreci. Morate da imate na umu da je ovo idealna prilika da nekome priznate snagu svojih emocija…

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2