Ljubav za ovu sredu! Vreme je da jedan znak prizna gresku i  nekome kaze izvini!

Ljubav za ovu sredu! Vreme je da jedan znak prizna gresku i nekome kaze izvini!

2022-06-07 0 By Admin

SKORPIJA

Za ovu sredu treba da se spremite  u smislu da  budete spremni na susret sa jednim lavom. Rec je o nekome do koga vam je  bilo jako stalo,a sada bas i ne zelite da ga vidite. Vrlo je moguce da ce prilikom tog susreta da  dodje do toga  da shvatite da vi i dalje prema njemu niste ravnodusni…

 STRELAC

Morate da budete spremni da se borite za osobu  koju volite. To je ono sto moramo da naglasimo. Ovo moze da bude dan kada ce vama sudbina dati sansu da toj osobi pokazete na delu da vam je stalo.  Zaboravite na ponos. Neka vase srce  vodi, jer samo u tom slucaju sreca sledi.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. To je ono sto moramo da naglasimo. Ali, vazno je da znate da  je za ljubav sada pravo vreme. Uzivajte u tome i nemojte odustajati od onog sto naumite. Moramo reci da je za vas sve moguce kada je ovaj dan u pitanju, pa cak i fatalni susret.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Za ovu sredu, vi treba da se spremite u smislu da shvatite da vas ceka jedan jako vazan razgovor. Vasa voljena osoba mora da zna na cemu je sa vama. Nemojte joj obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Emocija mora biti prisutna, bas kao sto  vi morate biti iskreni.

 

 RIBE

Vama ce ova sreda  biti jako lepa. U to nema nimalo sumnje.

Nema razloga da brinete, moze se desiti da se na danasnji dan uverite u to da vas neko iskreno voli. Postoji sansa da  sve pocnete ispocetka ako vam je do nekoga iz proslosti i dalje stalo.

Stranice: 1 2