Ljubav za ovaj cetvrtak: 9.jun ce nekome biti dan za fatalne susrete!

Ljubav za ovaj cetvrtak: 9.jun ce nekome biti dan za fatalne susrete!

2022-06-08 0 By Admin

 VAGA

Bitno je da znate da je jednom raku  vazno da mu vi verujete. Medju vama se jos uvek nije desilo nista posebno, ali on je iskren i zaista zeli da vas usreci. Ako mu date priliku necete zazaliti jer ono sto prema vama oseca je iskreno. Ljubav moze da nastupi u vasem zivotu   brze nego sto mislite.

 

 SKORPIJA

Konacno ce i za vas da dodje dan kada ce sreca da pokuca na vrata vaseg zivota. Istina  je da ste prosli mnogo toga ali  bitno je reci da ce ovo biti dan kada ce i vama da krene na bolje. Ako postoji neko prema kome imate jake emocije vreme je da mu to i kazete.  Budite hrabri i slusajte svoje srce.

 

 STRELAC

Ovaj cetvrtak ce biti dan kada ce vam biti jasno da je jednom lavu stalo do vas. On ce na poseban nacin da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da treba da mu date sansu jer je iskren i jer iskreno zeli da vas usreci. Medju vama moze  itekako da krene na bolje i da se neke zelje konacno ostvare.

 

JARAC

Vazno je da kazemo da nema sumnje da cete ovog dana da shvatite da  morater da predjete preko ponosa ako zelite da budete srecni. Ljubav je emocija za koju se uvek i u svakom slucaju  vredi boriti.  Moguce je da ce vam sudbina dati jos jednu sansu ako odlucite da idete  ka toj osobi…

 

VODOLIJA

Za ovaj dan imamo poruku da je bitno da slusate svoj razum. Cinjenica je da cinite cak i previse za nekoga ko nije vasih emocija vredan.  Konacno cete i vi dobiti dokaz toga da je za vas najbolje da krenete dalje. Sreca ce uci u vas zivot kada odlucite da pogresnim ljudima okrenete  ledja i kazete im zbogom.

 

 RIBE

Moramo biti iskreni prema vama. Osoba za koju se borite nije vredna toga. Ona nije iskrena, ona mozda cak i sedi na dve stolice. Prestanite vec jednom da svoje emocije i vreme trosite na nekog ko je zasluzio nekog istog kao on, bez emocija. Vi ste ipak za neke lepse emocije i druge,srecnije price.

 

Stranice: 1 2