Ljubav za subotu! Moguce je da ce prvi dan vikenda probuditi neka secanja!

Ljubav za subotu! Moguce je da ce prvi dan vikenda probuditi neka secanja!

2022-06-10 0 By Admin

  Vreme je da se borite za ono sto zelite. To je poruka koju imamo za vecinu znakova kada je ovaj dan u pitanju.

 

 OVAN

Za ovu subotu vi treba da budete spremni u smislu da se zapitate sta je ono sto zelite. Ko je osoba koja vas cini srecnim, i kome treba da otvorite svoje srce, to samo vi znate.  Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je jako vazno da   zaboravite na svoj ponos  i idete  ka svojoj sreci srcem.

 

 BIK

Morate da znate da je jako vazno da vam ponos ne bude naglasen jer u tom slucaju sigurno necete doci do svoje srece. Moramo da  kazemo da su pred vama dani kada ce  cuda biti moguca ali i kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Kada je u pitanju poruka za ovu subotu, astro savet se odnosi na to da  cinite kako vam nalaze vase srce.

 

BLIZANCI

Ove subote nece biti onako kako zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda nemojte da odustajete od te osobe, vec uradite ono sto je do vas kako bi ste je imali pored sebe. Moramo reci da ovo svakako nije  dan kada ljubomora treba da postoji. Imajte to na umu.

 

 RAK

Vazno je da kazemo da cete u danima koji su pred  nama shvatiti da postoji jedan rak kojem je do vas iskreno stalo. Emocije koje ima prema vama su velike i znacajne  i u to  nema  nimalo sumnje. Ako ste slobodni, razmislite o tome da mu date sansu da vam na delu dokaze i pokaze sta je ono sto misli i oseca kada ste vi u pitanju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ljubomora vam je veliki problem. I to je zato sto vam je do nekoga iskreno stalo,a sto vam je jasno da  ono sto vi volite sada neko drugi ima.  Moramo reci da je sve to  jer niste umeli da cuvate to sto ste imali. Ta osoba je krenula dalje, i nije joj  u planu da vam se vraca. Postujte to sto neko drugi  ceni ono sto vi niste  umeli i znali.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Sada nista nije onako kako  bi  trebalo  na polju emocija,ali to ne utice na vas  i vase emocije. Moramo da kazemo da je zapravo stvar  u tome da  ste shvatili da vam moze biti lepo i kada ste sami. Spremni ste da cekate da prava osoba udje u vas  zivot, i to je veoma dobra odluka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2