Ljubav za subotu! Moguce je da ce prvi dan vikenda probuditi neka secanja!

Ljubav za subotu! Moguce je da ce prvi dan vikenda probuditi neka secanja!

2022-06-10 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete i vi da shvatite ko je osoba kojoj treba da date sansu. Postoji neko  ko je u vasoj blizini,a kome je do vas iskreno stalo. U to nema nimalo sumnje,ali stvar je u tome sto sada ne znate o kome je rec. Vazno je da kazemo da necete pogresiti ako jednom raku date priliku, iskren je prema vama i vi cete to vremenom shvatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Moguce je da ce doci do toga da se neke vase zelje ostvare u periodu koji je pred nama.  Nema sumnje da ste vi to zasluzili. Znak ste koji je za ljubav mnogo cinio,ali sada konacno dolaze dani kada ce sve moci da dodje na svoje. Imajte na umu da je vazno da znate da  ne treba da gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo.

 

 STRELAC

Vazno  je da kazemo da je jednom  raku stalo do vas i  da je iskren u svojim namerama. Ako mu date sansu to bi za vas moglo biti pozitivna odluka jer  je on neko ko ume da voli, da razume i da usreci.  Ako ste sada u vezi imajte na umu da bi ste vise trebali da se fokusirate na voljenu osobu  jer joj posvecujete jako malo paznje.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da  za ovu subotu ne treba da pravite planove. Prosto receno, zvezde su sada u nepovoljnom polozaju za vas pa su male sanse da se neke vase zelje i ciljevi ostvare. Izvesno je da ste svoju ljubav sada dali nekome ko ne zna da ceni ono sto vi umete da pruzite kada se zaljubite.

 

 VODOLIJA

Moramo da naglasimo da su pred vama dani kada ce sve biti moguce. Kada je u pitanju ova subota, trebalo bi da znate da  mozete da vratite u svoj zivot nekoga iz svoje proslosti. Ako postoji neko koga volite,mislite o tome da li vredi da predjete preko svog ponosa i toj osobi priznate da vam i dalje nedostaje.

 

 RIBE

Za ovu subotu moguce je sve  kada ste vi u pitanju. Jednom  lavu ste dugo u mislima,ali on je to uspesno krio. Moguce je da ce ovaj dan sve da promeni. Na vama je da li ste spremni da krenete dalje, i da ostavite iza sebe proslost.. Vi dobro znate zasto to kazemo,jer je cinjenica da vam je neko iz proslosti i dalje u srcu i mislima…

Stranice: 1 2